Ζήτημα Πόθεν Έσχες του Κ. Μητσοτάκη ανακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ζήτημα Πόθεν Έσχες του Κ. Μητσοτάκη ανακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ
ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΛΗ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά την αρμόδια επιτροπή αν είναι «πλήρεις» οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες που δεν περιλαμβάνουν στοιχεία των εν διαστάσει συζύγων

Το ζήτημα των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ανακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσιεύματα που εστιάζουν στα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του την περίοδο που τελούσαν σε διάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια, Αντώνης Μπαλωμενάκης, έθεσε σχετικό ερώτημα σήμερα στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες. Ειδικότερα ζήτησε από την επιτροπή να απαντήσει εάν είναι πλήρη τα Πόθεν Έσχες προσώπων (όπως του κ. Μητσοτάκη) που δεν περιλαμβάνουν τα στοιχεία των εν διαστάσει συζύγων τους. Μάλιστα ο κ. Μπαλωμενάκης αναμένεται να θέσει το ζήτημα και γραπτώς σε επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες.

Εν τω μεταξύ στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες συζητήθηκε και το θέμα του πορίσματος της επιτροπής για τα Θαλασσοδάνεια. Κατά πληροφορίες το πόρισμα θα μεταβιβαστεί και στην εν λόγω Επιτροπή (πέραν της εισαγγελίας) προκειμένου να ερευνηθούν ενδεχόμενες παρατυπίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα