Ζωρζέτα Λάλη: Αν έρθει η σειρά μου θα κρατήσω την έδρα – Δέχομαι απειλές 

Διαβάζεται σε 1'
Ζωρζέτα Λάλη
INTIME

Με δήλωσή της, η επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωρζέτα Λάλη σημειώνει πως δέχθηκε απειλές γιατί δεν δίνει την έδρα στον Στέφανο Κασσελάκη.

Την πρόθεσή της να μην παραιτηθεί από τη θέση της ως επιλαχούσα βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου, μετά και την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου να ανοίξει ο δρόμος για τη Βουλή για τον Στέφανο Κασσελάκη, εξέφρασε η Ζωρζέτα Λάλη ενώ η ίδια ανέφερε πως έχει δεχθεί απειλές για την απόφασή της.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή της στο dnews.gr,η Ζωρζέτα Λάλη  ξεκαθάρισε πως “αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής”.

Αναφορικά με τις απειλές που επισημαίνει πως έχει δεχθεί τόσο η ίδια όσο η οικογένειάς της, η Ζωρζέτα Λάλη εξήγησε πως “έλαβα απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν”. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα