5 λόγοι που δε γίνεται να χάσεις το φετινό εκρηκτικό Helmos Mountain Festival

Διαβάζεται σε 4'
Helmos mountain Festival
Helmos mountain Festival

Το 2ο Helmos Mountain Festival είναι γεγονός και εμείς παραθέτουμε πέντε πολύ σοβαρούς λόγους για να μη χάσεις την ευκαιρία να ανέβεις στις πλαγιές του μαγικού Χελμού.

Tην πρώτη του χρονιά έγραψε τη δική του ιστορία και απέδειξε πως ήρθε για να μείνει στο φεστιβαλικό τοπίο. Πιστό στο ραντεβού του, λοιπόν, το Helmos Mountain Festival επιστρέφει το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, και δίνει ραντεβού στην κορυφή του Χελμού, του βουνού που αγκαλιάζει τη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων.

Εκεί, στο μυθικό αυτό βουνό, θα λάβουν χώρα τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση, ψυχαγωγία αλλά και χαλάρωση. Τι άλλο θέλει κανείς αυτό το καλοκαίρι από το να βρεθεί σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο παγκόσμιο Εθνικό πάρκο και παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Χελμού Βουραϊκού

Helmos mountain Festival
Helmos mountain Festival

 

Παρακάτω σου παραθέτουμε πέντε πολύ σοβαρούς λόγους για να μη χάσεις την ευκαιρία να πας στο Helmos Mountain Festival.

1. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ με ένα πλούσιο line – up με μοναδικούς καλλιτέχνες, ξεχωριστούς και αγαπημένους, από διαφορετικά μουσικά είδη που καλύπτουν κάθε ηλικία & τάση. Αν αγαπάς το HIP-HOP ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, οι ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ, o NOVEL 729 θα σε ξεσηκώσουν. Αν αγαπάς το ελληνικό ροκ τότε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα σου θυμίσει γιατί και οι VIC θα σε απογειώσουν με τον μοναδικό τους τρόπο να παντρεύουν παράδοση και ηλεκτρισμό. Αν αγαπάς το έντεχνο ελληνικό τραγούδι τότε έχεις πολλές επιλογές κάθε μέρα από νωρίς. Η Dream Team του ελληνικού τραγουδιού είναι εδώ!

2. Λαμβάνει χώρα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον – αυτό του Εθνικού πάρκου και παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Χελμού Βουραϊκού– που σε καλεί να το γνωρίσεις και να το προστατεύσεις για να ξαναπάς και του χρόνου. Πάρε μέρος στις εθελοντικές δράσεις και μάθε κάθε πλευρά του βουνού ανακαλύπτοντας το μέσα από τις ειδικές εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει για σένα οι άνθρωποι της περιοχής.
Γαστρονομία, περιπατητικές διαδρομές, η φύση και τα μυστικά της, όλα προσφέρονται ως επιλογές ενός φεστιβάλ που σε προσκαλεί να είσαι και εσύ ένας ντόπιος και όχι απλά ένας επισκέπτης.

Helmos mountain Festival

3. Αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για άθληση στη φύση με αμέτρητες επιλογές. Ήρθε επιτέλους η στιγμή να γυμναστεί και να πάρεις βαθιές ανάσες οξυγόνου. Διάλεξε ανάμεσα στις Πεζοπορίες, το Ποδήλατο Βουνού, το Flying Fox, το Bungee trampoline, την Τοξοβολία, τα Fun games, τα E- bike guided tours, τα Κανό & SUP στη λίμνη Τσιβλού, τα μαθήματαYoga, τα Guided tours στα ύδατα της Στυγός. Και μην ξεχάσεις να κάνεις εγκαίρως προκράτηση για να βρεις θέση 🙂

4. Το Helmos Mountain Festival είναι μια τριήμερη μεγάλη γιορτή στο βουνό που κλείνει πανηγυρικά με μια επιπλέον, 4η ημέρα, στην πλατεία των Καλαβρύτων με χορό, τραγούδια, αγκαλιές, θετική και μεταδοτική ενέργεια και πολλές αναμνήσεις που θα σε κάνουν ήδη αντίστροφα για την 3η χρονιά.

5. Πολύ απλά δεν γίνεται να λείπεις από αυτό το φεστιβάλ. Μέσα στη ζέστη του Ιουνίου, αν αναζητάς τη δροσιά και θέλεις να ξεφύγεις πραγματικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φτιάξε από τώρα σακίδιο, κλείσε θέση για τη σκηνή σου και για τους φίλους σου, βαλε και φούτερ και μαντήλια μέσα και έλα να πάμε στο βουνό! Χωρίς τη μάνα σου 🙂

Helmos mountain Festival
Helmos mountain Festival

Info για Helmos Mountain Festival

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται
Τα εισιτήρια φέτος διατίθενται σε τρεις φάσεις.

Early Foxes 45€ – εξαντλήθηκαν
Προπώληση 55€ – για τους ψύχραιμους!
Last Call 65€ – για αυτούς που μας ζητάνε άλλο ένα τελευταίο…!

*Περιλαμβάνεται η πρόσβαση στο σύνολο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθώς και των λοιπών εγκαταστάσεων του φεστιβάλ.
**Περιλαμβάνεται η χρήση των λεωφορείων για μετακινήσεις μεταξύ της περιοχής των Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου με συνεχή δρομολόγια.
***Δράσεις που παρέχονται από το φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα τα workshops, ενδέχεται να χρειάζονται ξεχωριστές κρατήσεις θέσεων για τήρηση σειράς προτεραιότητας.
****Δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, οι οποίες διατίθενται από συνεργάτες. Για κράτηση θέσεων θα πρέπει να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τους ίδιους. Στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο more.com

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα