Αισιοδοξία για τη Μαρινέλλα – Βγαίνει από τη ΜΕΘ

Διαβάζεται σε 2'
Μαρινέλλα
Μαρινέλλα EUROKINISSI

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Πότε αναμένεται να εξέλθει από τη ΜΕΘ.

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση της υγεία της Μαρινέλλας, η οποία παραμένει στη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης (25/09) στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο, την ώρα της συναυλίας που έδινε και η οποία διακόπηκε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ομαλά. Μάλιστα, οι γιατροί εκτιμούν ότι έως την Πέμπτη θα βγει από τη ΜΕΘ, χωρίς όμως να υπάρχει εκτίμηση για το αν θα μεταφερθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας ή σε απλή κλίνη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο.

Το χρονικό της νοσηλείας της Μαρινέλλας

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο αφότου ξεκίνησε τη συναυλία της, το βράδυ της Τετάρτης (25/09).

Η ίδια λιποθύμησε, ενώ ερμήνευε το τραγούδι “Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)” και πιο συγκεκριμένα τον στίχο “Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε“.

Αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να τη συνδράμουν. Το κοινό πάγωσε στις θέσεις του και λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, έλαβε ενημέρωση από τους ανθρώπους της παραγωγής πως η συναυλία ακυρώνεται.

Ακολούθησε, λίγη ώρα αργότερα, σχετική ενημέρωση για τη ματαίωση της συναυλίας. “Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα