Αντετοκούνμπο: Ουρλιαχτά και χειροκρότημα στην άφιξη των αδελφών στα Σεπόλια για το “RISE”

Αντετοκούνμπο: Ουρλιαχτά και χειροκρότημα στην άφιξη των αδελφών στα Σεπόλια για το “RISE”
HARRIS STAVROU / SPORT24

Συγκίνηση για τους Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια στην προβολή του "RISE", της ταινίας με την ιστορία της οικογένειας.

Η αγάπη που λαμβάνουν οι Αντετοκούνμπο όπου πηγαίνουν στην Ελλάδα είναι μνημειώδης. Αυτό επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά το βράδυ της Τρίτης (28/06), στα Σεπόλια, λίγη ώρα πριν από την προβολή του “RISE”, της ταινίας που δημιούργησε η Disney για την ιστορία της οικογένειας των Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Άλεξ έφτασαν στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα λίγο μετά από τις 20:00 και γνώρισαν την αποθέωση, με τα παιδιά που βρίσκονταν ήδη εκεί να τους υποδέχονται με ουρλιαχτά και χειροκρότημα.

Συγκινήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ως μέλος της ομάδας παραγωγής του “RISE” αλλά κι ως ο βασικός πρωταγωνιστής του σεναρίου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει παρακολουθήσει όλα τα κομμάτια της δημιουργίας της ταινίας, μέχρι την τελική μορφή της. Ο Greek Freak την έχει δει άλλωστε πολλές φορές ως τώρα, ακόμη κι έτσι όμως δεν παύει να συγκινείται όταν θυμάται κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του ταξιδιού του μέχρι την κορυφή του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το SPORT 24, ένα γεγονός που επιβεβαιώθηκε κατά την προβολή του “RISE” στα Σεπόλια, δεδομένου πως “πιάστηκε” να συγκινείται και να σκουπίζει τα μάγουλά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα