Athena Andreadis: Μεγάλη τιμή που με επέλεξε ο Leonard Cohen

Athena Andreadis: Μεγάλη τιμή που με επέλεξε ο Leonard Cohen

Η Ελληνίδα τραγουδοποιός Athena Andreadis ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Εδώ Σαββατοκύριακο", στο Ραδιόφωνο 24/7

Στο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7 βρέθηκε σε μια επίσκεψή της από το Λος Άντζελες, όπου ζει και εργάζεται, η Ελληνίδα τραγουδοποιός Athena Andreadis.

Ούσα καλεσμένη στην εκπομπή “Εδώ Σαββατοκύριακο”, μίλησε στον Χρήστο Καυρώτη για το νέο της άλμπουμ «Ready for the Sun», που περιλαμβάνει νέα τραγούδια που έγραψε η ίδια, καθώς και μία διασκευή στο Imagine του John Lennon, «τον οποίο θαυμάζω και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσω μαζί του», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε ακόμη λεπτομέρειες από τη συνεργασία της με τον Leonard Cohen, στο τραγούδι «Travelling Light» από το τελευταίο του άλμπουμ, λίγο πριν πεθάνει: «Μας έφερε σε επαφή ο γιος του, Adam, όταν χρειαζόταν μια γυναικεία φωνή για το τραγούδι. Το περίεργο είναι ότι είχε ακούσει, όταν ήταν στην Ελλάδα, το προηγούμενο άλμπουμ μου και με ήξερε. Ήταν μεγάλη τιμή που με επέλεξε, γιατί είχε δοκιμάσει κι άλλες τραγουδίστριες. Αν και το τραγούδι έχει έντονο, ελληνικό χρώμα, δεν το συζητήσαμε ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Athena Andreadis.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, μίλησε επίσης για τα μελλοντικά, επαγγελματικά της σχέδια, καθώς και για την ένταξή της στο σώμα που ψηφίζει για τα Grammy, τα σημαντικότερα, μουσικά βραβεία των ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα