Buffy the Vampire Slayer: Επιστρέφει στο Audible η διάσημη σειρά των 90’s

Buffy the Vampire Slayer: Επιστρέφει στο Audible η διάσημη σειρά των 90’s
Buffy the Vampire Slayer YouTube

Μια από τις πιο εμβληματικές σειρές της δεκαετίας του ’90, το "Buffy the Vampire Slayer", επιστρέφει μέσω Audible, με πολλά από τα μέλη του αρχικού καστ να επαναλαμβάνουν τους εμβληματικούς ρόλους τους.

Η “Μπάφι, η Βαμπιροφόνισσα”, το τηλεοπτικό δράμα των 90’s, “Buffy the Vampire Slayer” επιστρέφει μετά από 20 χρόνια και αρκετοί ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις του για να “σφαγιάσουν” ξανά σε ένα νέο πρωτότυπο Audible.

Οι ηθοποιοί του “Buffy”, James Marsters, Charisma Carpenter, Anthony Head, Juliet Landau, Emma Caulfield Ford, Amber Benson, James Charles Leary και Danny Strong θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτότυπο σενάριο με τίτλο “Slayers: A Buffyverse Story“, ενώ στο καστ θα προστεθεί και η πρωτοεμφανιζόμενη Laya DeLeon Hayes, σύμφωνα με το Audible.

Συνεχίζοντας μια δεκαετία μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Buffy” του 2003, η ακουστική σειρά “φέρνει στους θαυμαστές μια φρέσκια ιστορία και έναν νέο κόσμο, γεμάτο τρόμο, χιούμορ και εκπλήξεις σε κάθε στροφή” και ακολουθεί τον Spike (Marsters) καθώς πηγαίνει “μυστικά στο Λος Άντζελες, πείθοντας τις δυνάμεις του σκότους ότι επέστρεψε στις κακές του συνήθειες”.

“Ενώ προσπαθεί να εντοπίσει έναν παρατηρητή για τον πρόθυμο νέο προστατευόμενό του (DeLeon Hayes), οι δρόμοι τους συγκρούονται με τη βετεράνο Φόνισσα μιας παράλληλης πραγματικότητας, όπου η Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) δεν υπήρξε ποτέ… μια πραγματικότητα όπου η Cordelia Chase (Carpenter) είναι η μία και μοναδική Φόνισσα”, σύμφωνα με την περίληψη.

Η Gellar, η Alyson Hannigan, η Eliza Dushku και ο David Boreanaz, οι οποίοι επίσης πρωταγωνίστησαν στην αρχική σειρά “Buffy”, δεν φαίνεται να συμμετέχουν στο πρότζεκτ “Slayers”. Η cult-classic σειρά προβλήθηκε στο The WB (και αργότερα στο UPN) μεταξύ 1997 και 2003.

Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω με τους αγαπημένους μου φίλους σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Buffyverse, καθώς θα ταξιδέψουμε τους ακροατές σε ένα γνώριμο αλλά απροσδόκητο ταξίδι γεμάτο τρόμο και πάθος“, ανέφερε ο Marsters σε δήλωσή του την Τετάρτη.

Και συνέχισε: “Είμαι ενθουσιασμένος που οι παλιοί και οι νέοι θαυμαστές θα ζήσουν αυτόν τον αγαπημένο κόσμο των βαμπίρ όπως ποτέ άλλοτε, που ζωντανεύει μέσα από μια καθηλωτική ηχητική αφήγηση“.

Το “Slayer” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα