10 πράγματα από sci-fi ταινίες που δεν είναι πια επιστημονικής φαντασίας

10 πράγματα από sci-fi ταινίες που δεν είναι πια επιστημονικής φαντασίας

Η μέρα που θα βλέπεις τον κολλητό σου σε ολόγραμμα έφτασε

Του Νίκου Δράκου

Την απόλυτη ευθύνη αυτού του άρθρου έχει το ‘Demolition Man’. Συγκεκριμένα τα τρία κοχύλια από το ‘Demolition Man’ (μην σε μπερδεύει ο τίτλος του κειμένου).

Εκείνα τα όστρακα που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι του μέλλοντος στην ταινία αντί για χαρτί υγείας και μόλις ο John Spartan έδειξε ότι δεν γνώριζε την χρησιμότητά τους δέχτηκε bullying.

Αυτά ντε:

Έχουν περάσει 25 χρόνια από την κυκλοφορία της συγκεκριμένης sci-fi περιπέτειας και (από όσο ξέρω) δεν έχουμε ακόμα αρχίσει να χρησιμοποιούμε τρία κοχύλια προκειμένου να καθαρίζουμε τον πωπό μας. Αντ’ αυτών, βέβαια, έχουμε εφεύρει αυτό.

Δικαίως θα αναρωτιέσαι ”και γιατί να έχουμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε τα τρία κοχύλια”. Και γιατί όχι; Αφού το ‘Demolition Man’ προέβλεψε μια σειρά από πράγματα που συνέβησαν στα επόμενα χρόνια από την κυκλοφορία του, όπως η βιντεοκλήση και οι εφαρμογές που λειτουργούν με φωνητικές εντολές.

Με αφορμή, λοιπόν, τα τρία κοχύλια που θα θέλαμε να είχαν αποτελέσει αφορμή (κακό) για αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να θυμηθούμε όλα εκείνα τα αντικείμενα τα οποία sci-fi ταινίες του παρελθόντος προέβλεψαν πως θα δημιουργηθούν στο μέλλον (μας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ POPCODE:

Walking Dead και Jessica Jones: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις
8 αγαπημένοι σίριαλ κίλερ της μεγάλης και μικρής οθόνης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα