22 Jump Street

22 Jump Street

Ο Σμιντ και ο Τζένκο επιστρέφουν και είναι το ίδιο και μη σας πούμε και περισσότερο απολαυστικοί από την πρώτη φορά. Ακόμη και αν δεν το ζήτησε κανείς, ούτε τότε, ούτε τώρα.

Ο Σμιντ και ο Τζένκο θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με κάρτες μέλους σε Αδελφότητες Κολεγίου. Οι δυο τους θα ζήσουν μοναδικές πανεπιστημιακές εμπειρίες για να εξιχνιάσουν μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι, στην καλύτερη περίπτωση, χαοτική και απολαυστικά επικίνδυνη. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί, αφού νέα πρόσωπα θα μπουν στις ζωές τους. Ετσι, η προσοχή τους δεν θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αποστολή τους, αλλά και στο πώς να επαναπροσδιορίσουν τη φιλία και τη σχέση τους.

«Κάντε ό,τι κάνατε και την προηγούμενη φορά και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.»

Η παραπάνω πρόταση που θα σβήσει τα όνειρα του Τζένκο για μια undercover μυστική αποστολή στον Λευκό Οίκο και θα τον στείλει μαζί με τον Σμιντ πίσω στο… κολέγιο, συνοψίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τι ακριβώς είναι το «22 Jump Street».

Σίκουελ του κινηματογραφικού reboot της διάσημης τηλεοπτικής σειράς των 80s, το «22 Jump Street» θα μπορούσε να είναι και η πρώτη ταινία, το «21 Jump Street» (που βγήκε στις αίθουσες το 2012) και ταυτόχρονα και η τέταρτη ή η πέμπτη, αφού το μόνο που έχει σημασία είναι οι δύο κεντρικοί του ήρωες…

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου και δείτε το τρέιλερ στο flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα