2ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

2ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Στο 2ο Πανόραμα Ταινιών του ΑΠΘ θα προβληθούν συνολικά 18 ταινίες, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ. Διαβάστε το πρόγραμμα προβολών για την Αθήνα με αναλυτική παρουσίαση των ταινιών

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Για δεύτερη χρονιά, ταινίες των φοιτητών και των αποφοίτων του Τμήματος Κινηματογράφου του Α.Π.Θ. προβάλλονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκης, προκαλώντας του θεατές να ανακαλύψουν τα νέα ταλέντα του ελληνικού σινεμά.

Συνολικά στο 2ο Πανόραμα θα προβληθούν 18 ταινίες, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, από φοιτητές και απόφοιτους του Τμήματος Κινηματογράφου, στην Αθήνα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος στις 27, 28 και 29 Μαΐου και στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη στις 30 και 31 Μαΐου, με δωρεάν είσοδο για το κοινό που μπορεί με αυτόν τον τρόπο να παρακολουθήσει τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα του Α.Π.Θ., αλλά και – γιατί όχι; – να ανακαλύψει ανάμεσα στους ταλαντούχους δημιουργούς των ταινιών τα νέα ταλέντα του ελληνικού σινεμά.

Οι ταινίες είναι χωρισμένες σε 3 μέρη: α’ και β’ μέρος ταινιών μυθοπλασίας μικρού μήκους και γ’ μέρος ντοκιμαντέρ, ενώ ανάμεσά τους βρίσκουμε και ταινίες που γνωρίζουμε ήδη από τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ της Δράμας ή το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Διαβάστε στο Flix το πρόγραμμα προβολών για την Αθήνα, στις 27, 28 και 29 Μαΐου στην Ταινιοθήκη με αναλυτική παρουσίαση της κάθε ταινίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα