Αυτές είναι οι ταινίες που απογοήτευσαν το 2017

Αυτές είναι οι ταινίες που απογοήτευσαν το 2017
αφίσα ταινίας

Το κοινό αποφάσισε: Δεν αρκεί μόνο ένας καλός ηθοποιός για να θεωρηθεί επιτυχημένη μία ταινία

Το 2017 μας χάρισε πολλές υπέροχες ταινίες, ωστόσο κυκλοφόρησαν κι άλλες που προκάλεσαν μεγάλους καυγάδες ακόμη και απογοήτευση στο box office. Το κοινό είναι ξεκάθαρο: Χρειάζονται πολλά περισσότερα από έναν καλό και διάσημο ηθοποιό για να θεωρηθεί επιτυχημένη μία ταινία.

Το INSIDER πρόσφατα κυκλοφόρησε μία λίστα με ταινίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν το 2017 και τελικά δεν σημείωσαν την επιτυχία που επιθυμούσαν.

Δείτε παρακάτω ποιες αναδείχθηκαν ως οι χειρότερες ταινίες του κινηματογράφου για τη φετινή χρονιά:

Fifty Shades Darker

printscreen από καρέ ταινίας

 

Εάν περιμένατε να δείτε καυτές και kinky σκηνές στο “Κόκκινο Δωμάτιο του Πόνου” τότε σίγουρα απογοητευτήκατε βλέποντας την ταινία «Fifty Shade Darker». Η χημεία των δυο ηθοποιών εξακολουθεί να λείπει και το κοινό πιστεύει ότι η Αναστάζια Στιλ…αξίζει περισσότερα!

The Circle

printscreen από καρέ ταινίας

 

Η ταινία εκθέτει πολλές ενδιαφέρουσες έννοιες για τους κινδύνους των κοινωνικών μέσων και της τεχνολογίας, αλλά δεν καταφέρνει να μεταφέρει το μήνυμα που επιθυμεί στο κοινό όπως άλλες παρόμοιες ταινίες.

The House

printscreen από καρέ ταινίας

 

Μια κωμωδία με την Amy Poehler και τον Will Ferrell δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα. Ωστόσο, το ταλέντο του Ferrell και της Poehler χάθηκε εντελώς από αυτή την ταινία. Η κωμωδία αποτέλεσε τη χειρότερη ταινία του Ferrell στα 18 χρόνια καριέρας του.

Mother

printscreen από καρέ ταινίας

 

Eάν αγαπάτε την Τζένιφερ Λόρενς, τον Χαβιέ Μπάρντεμ ή τον Έντ Χάρις, τότε λογικό είναι να πιστεύετει ότι θα εκτιμήσετε και τον σκηνοθέτη της ταινίας «Μother», Ντάρεν Αροόνφσκι. Ωστόσο, πιθανόν να αλλάξετε γνώμη στην πορεία. Ολόκληρη η πλοκή της ταινίας είναι μπερδεμένη – και όχι με καλό τρόπο και το κοινό έμεινε άφωνο στο τέλος της ταινίας – και πάλι, όχι με καλό τρόπο.

Δείτε τις υπόλοιπες ταινίες της λίστας στο Fortunegreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα