Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας του Robin Williams

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας του Robin Williams

Δείτε το πρώτο τρέιλερ μιας εκ των νέων ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί ο μεγάλος Robin Williams. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν λίγο καιρό πριν την αυτοκτονία του (Vid)

Πριν τον θάνατο του πρόλαβε να ολοκληρώσει τις ερμηνείες του σε τρεις ταινίες που προγραμματίζονται να παιχτούν το επόμενο διάστημα.

Ο σπουδαίος Robin Williams αποφάσισε να φύγει από αυτόν τον κόσμο τον περασμένο Αύγουστο, άφησε όμως πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη για την ανθρωπότητα καθώς και ένα νέο έργο για τους σινεφίλ όλου του πλανήτη.

Η ταινία του Boulevard έκανε ήδη πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival. Οι υπόλοιπες τρεις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Ανάμεσα τους και το A Merry Friggin’ Christmas του οποίου το τρέιλερ μπορείτε να δείτε παραπάνω.

Ο Williams πρωταγωνιστεί μαζί με τους Joel McHale, Wendi McLendon-Covey, Lauren Graham, και Oliver Platt.

Πρόκειται για μια κωμωδία road trip που χτίζεται γύρω από την σχέση πατέρα και γιου. Αναμένεται να βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ, στις 7 Νοεμβρίου.

Η ταινία Night at the Museum στην οποία εμφανίζεται ο Williams θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ το Absolutely Anything αναμένεται μέσα στο 2015.

Ο Robin Williams είχε πάνω από τρεις δεκαετίες σπουδαία κινηματογραφική καριέρα και είχε γίνει διεθνώς γνωστός για το ρόλο του ως Μπάρι Λέβινσον στο αντιπολεμικό έπος “Good Morning Vietnam” το 1987.

O μεγάλος κωμικός είχε δικαίως κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο, με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του δασκάλου στον “Κύκλο των Χαμένων Ποιητών”.

Ο Robin Williams, πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά του CBS “The Crazy Ones”, η οποία διακόπηκε μετά από μια σεζόν, ενώ ετοίμαζε και τη συνέχεια της ταινίας “Mrs. Doubtfire”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα