Αίσθηση Αμαρτίας

Αίσθηση Αμαρτίας

Βασισμένο σε αληθινά περιστατικά, σκηνοθετημένο με μια γεύση ταινίας πολεμικών τεχνών, όχι δίχως χιούμορ, μα με μια απόλυτα μαύρη ματιά, το φιλμ του Ζία Ζανγκέ είναι ένα μελαγχολικό, απαισιόδοξο πορτρέτο της χώρας του.

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Στην σημερινή Κίνα, ένας εργάτης ορυχείων, εξοργισμένος από τη ν μαζική διαφθορά αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Ενας περιπλανώμενος άντρας ανακαλύπτει τις υπέροχες δυνατότητες που σου προσφέρει η κατοχή ενός όπλου. Μια νεαρή ρεσεψιονίστ σε ένα spa που έχει σχέση με έναν παντρεμένο άντρα, σπρώχνεται στα όριά της από έναν πιεστικό πελάτη. Ενας νεαρός εργάτης πηγαίνει από τη μια άσχημη δουλειά σε μια ακόμη χειρότερη, βλέποντας την κατάστασή του να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.

Το σενάριο του φιλμ είναι χτισμένο πάνω σε τέσσερις ιστορίες που καταλήγουν στον θάνατο. Σε φόνο, ή φόνους και σε μία αυτοκτονία. Περιστατικά που σύμφωνα με τον Ζανγκέ είναι γνωστά στους κατοίκους της Κίνας, δεν αποτελούν μεμονωμένα δείγματα ατομικών συμπεριφορών, μα σύμπτωμα μιας κοινωνίας που δείχνει να πληρώνει ένα ακριβό τίμημα για την ταχύτατη, εντυπωσιακή πρόοδό της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα