American Horror Story 3: Γυναικεία Τρομοκρατία

American Horror Story 3: Γυναικεία Τρομοκρατία
AMERICAN HORROR STORY: Jessica Lange as Constance in AMERICAN HORROR STORY airing on FX. CR: Robert Zuckerman. AMERICAN HORROR STORY: Jessica Lange as Constance in AMERICAN HORROR STORY airing on FX. CR: Robert Zuckerman.

Η Τζέσικα Λανγκ θα συναντήσει τη νέμεσή της στον τρίτο κύκλο του ''American Horror Story' και το ραντεβού αναμένεται να είναι εκρηκτικό

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Σε μια εμπνευσμένη στιγμή κάστινγκ, η τρίτη σεζόν του «AHS» θα φέρει κοντά δυο ηθοποιούς που προβλέπεται ότι θα κάνουν τα πόδια μας να τρέμουν.

Η Τζέσικα Λανγκ θα συναντήσει τη νέμεσή της στον τρίτο κύκλο του «American Horror Story» και το ραντεβού αναμένεται να είναι εκρηκτικό, τόσο πολύ που η σειρά του FX προβλέπεται να προσελκύσει επιπλέον θεατές που δεν την έχουν ξαναδεί ως τώρα, μόνο και μόνο για ν’ απολαύσουν τις δυο ηθοποιούς στο ίδιο εφιαλτικό πλάνο.

Η Κάθι Μπέιτς θα γίνει μόνιμη κάτοικος της σειράς, στο ρόλο της κολλητής φίλης της νέας ηρωίδας που θα υποδύεται η Τζέσικα Λανγκ, η οποία σταδιακά θα γίνει η πιο εκδικητική εχθρός της. Οι δύο ηθοποιοί έχουν ξαναπρωταγωνιστήσει μαζί – και με την Τζόαν Αλεν για συνοδεία – σε πολύ πιο ανάλαφρο περιβάλλον, στο «Bonneville» του 2006.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα