Αν δεις αυτό το βίντεο σου μένουν μόνο επτά μέρες. Το Rings επιστρέφει

Αν δεις αυτό το βίντεο σου μένουν μόνο επτά μέρες. Το Rings επιστρέφει

Η φονική VHS μπορεί να έγινε βίντεο στο διαδίκτυο, όμως το τρομαχτικό κοριτσάκι με τα μαλλιά στο πρόσωπο βγαίνει και πάλι με ανατριχαστικό τρόπο από το πηγάδι (vid)

18 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ιαπωνικού αριστουργήματος ταινιών τρόμου που συγκλόνισε τους θριλερόφιλους σε όλο τον κόσμο και 11 χρόνια από την αμερικανική (και “αμερικανιά” θα λέγαμε) διασκευή του, η κλασική πλέον ιστορία επιστρέφει, πιο μοντέρνα, αντίστοιχα ανατριχιαστική και ξανά σε αμερικανική έκδοση.

 

Δεν χρειάζεται να ‘παίξεις’ την θανατική VHS για να ενεργοποιηθεί η κατάρα. Αρκεί να είσαι αρκετά περίεργη ώστε να πατήσεις το Play στον υπολογιστή σου. Η συνέχεια γνωστή… το τηλέφωνο χτυπά και μια φωνή αναγγέλλει πως σου μένουν μόλις επτά ημέρες ζωής. Ο πληθυντικός του τίτλου είναι σύμφωνα με το Rolling Stone δηλωτικό του πολλαπλασιαστικού στον τρόμο που υπόσχεται η ταινία. Από την άλλη, ίσως είναι ένας τρόπος να διαφοροποιηθεί ο τίτλος από την πρώτη ταινία.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη και οι λάτρεις του είδους, έχουν από τώρα κάτι να περιμένουν για το προσεχές φθινόπωρο.

 

Όπως είπαμε και νωρίτερα το Ringu, το αυθεντικό δηλαδή φιλμ, είναι και εκείνο που λατρεύει και το κοινό που παρακολουθεί τέτοιες ταινίες. Η ιστορία βασίζεται σε ιαπωνικό αστικό μύθο που θέλει εκείνους που παρακολουθούν ένα απόσπασμα βίντεο να βρίσκουν τραγικό και ανεξήγητο θάνατο. Εκτός όμως από την αυθεντικότητα και τα ατμοσφαιρικά πλάνα των Ιαπώνων, εκείνο που προκαλεί ‘καρδιακό’ επεισόδιο είναι ο ήχος, που παραμένει εξαιρετικά σιωπηλός πριν από κάθε τρομακτική εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα