Από τα έδρανα στο σανίδι και τώρα στο πανί ο Πελεγρίνης

Από τα έδρανα στο σανίδι και τώρα στο πανί ο Πελεγρίνης
Ομιλία του Πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη στην εκδήλωση με θέμα «Η διάλυση της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: κυβερνητικές πολιτικές, στόχοι και μέσα επιβολής τους» στην Αίθουσα Τελετών του κεντρικού κτηρίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τι και αν έγινε σάλος που ανέβηκε στο σανίδι; Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης τώρα και στο πανί

Μετά το σανίδι και τον σάλο που προκλήθηκε από τη συμμετοχή του Πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε θεατρική παράσταση στο Παρίσι, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης συμμετέχει στην ταινία που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Πιατάς με τίτλο “Πανδημία”.

Στην “Πανδημία” ο Θεοδόσης Πελεγρίνης υποδύεται έναν δημοσιογράφο, ο οποίος είναι καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή που “κατασπαράσσει” τους καλεσμένους της, με τον σκηνοθέτη να υποδύεται τον οικοδεσπότη της εκπομπής.

Στο περιθώριο της πρεμιέρας, ο κ. Πελεγρίνης χαρακτήρισε ανοησίες τα όσα λέγονται από τους δημοσιογράφους για το χόμπι της υποκριτικής, σημειώνοντας πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω.

Υπογράμμισε ακόμα πως το χόμπι της υποκριτικής το κάνει στο ελεύθερο χρόνο του, αφού, όπως σημείωσε, είναι στο γραφείο του καθημερινά από τα χαράματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα