Assassin’s Creed Shadows: Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer

Διαβάζεται σε 2'
Assassin’s Creed Shadows: Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer

Κυκλοφόρησε το κινηματογραφικό trailer του Assassin’s Creed Shadows, μια περιπέτεια γεμάτη δράση στη φεουδαρχική Ιαπωνία του 16ου αιώνα

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer του Assassin’s Creed Shadows, μια ταινία η οποία έχει στον πυρήνα της την αποκάλυψη του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι, προηγουμένως γνωστό ως Assassin’s Creed Codename Red, αποτελεί το πρώτο της σειράς που διαδραματίζεται στην Φεουδαρχική Ιαπωνία.

Στο trailer, σύμφωνα με το techgear.gr βλέπουμε κινηματογραφικά πλάνα και παραδείγματα και των δύο τομέων εξειδίκευσης των πρωταγωνιστών, Naoe και Yasuke, είτε πρόκειται για τη χρήση ενός γάντζου για να σκαρφαλώσει η Naoe στον τοίχο ενός φρουρίου και τα αστέρια που πετάει, είτε για την ωμή δύναμη και του Yasuke που χρησιμοποιεί βαριά όπλα σε διάφορους εχθρούς με καταστροφική αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα με το ντεμπούτο του πρώτου επίσημου trailer του παιχνιδιού, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους δύο πρωταγωνιστές του Assassin’s Creed Shadows. Ο χαρακτήρας του Yasuke, ενός σαμουράι αφρικανικής καταγωγής, βασίζεται σε έναν μικρό αριθμό ιστορικών εγγράφων που αφορούν τη ζωή του. Ο Associate Narrative Director Brooke Davies λέει ότι γνωρίζουμε ότι «έφτασε στην Ιαπωνία το 1579», οπότε και ξεκινάει το παιχνίδι, και ότι «είχε σχέσεις με μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους» εκείνης της εποχής.

Δείτε το trailer:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα