Behind the scenes #2: περισσότερες σπάνιες φωτογραφίες γυρισμάτων

Behind the scenes #2: περισσότερες σπάνιες φωτογραφίες γυρισμάτων

Σας βάζουμε από την κλειδαρότρυπα στα γυρίσματα θρυλικών ταινιών: η πριγκίπισσα Λέια φλερτάρει με τους πάντες στα διαλείμματα του «Star Wars», ο Κούμπρικ βγάζει selfies στα παρασκήνια της «Λάμψης», ο Τζόναθαν Ντέμι ταΐζει τον «Hannibal» μέσα από τη μάσκα του. Απολαύστε!

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Αν μας μοιάζετε, τότε σας εξάπτει το σινεφίλ ενδιαφέρον να τρυπώνετε πίσω από τις κάμερες και να χαζεύετε μεγάλους σκηνοθέτες και λαμπερούς πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θρυλικών τους ταινιών, για αυτό και το Flix  μετά από ένα πρώτο φωτογραφικό άλμπουμ, επιστρέφει με ακόμα περισσότερες σπάνιες φωτογραφίες. Χαζέψτε λοιπόν τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να κάνει μπάνιο τον « Ε.Τ.», τα δίδυμα κοριτσάκια του Κιούμπρικ να γελάνε (αλλά να συνεχίζουν κατά κάποιο περίεργο τρόπο να είναι… spooky!) σ’ ένα διάλειμμα της «Λάμψης», τον Τσάρλτον Ιστον να καταφθάνει με τη στολή του «Μπεν Χουρ» πάνω σε βέσπα για το γύρισμα, τον νέο Τζόνι Ντεπ με πλήρη περιβολή «Ψαλλιδοχέρη» να αγκαλιάζει τρυφερά τον τότε έρωτα της ζωής του (on & off screen) Γουινόνα Ράιντερ.

Κάποιες μπορεί να τις έχετε ξαναδεί, κάποιες είναι πραγματική αποκάλυψη. Οπως τα αριθμημένα (για να διαφυλλαχθεί το continuity) πτώματα του «Σπάρτακου», ή το πόσο πολύ διδαχθήκαμε από το παρελθόν των γιαπωνέζικων «Γκονζίλα» για το άλμα της τεχνολογίας των «Τζουράσικ Παρκ».

Απολαύστε:

Διάλειμμα στο γύρισμα του «Πολέμου των Αστρων» όπου…

 

…η Πριγκίπισσα Λέια δέχεται την παρενόχληση του Τσουμπάκα

..αλλά δεν παραπονιέται!

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα