Μπεν Στίλερ σε αγαπάμε! Τρέιλερ για το ”The Secret Life Of Walter Mitty”

Μπεν Στίλερ σε αγαπάμε! Τρέιλερ για το ”The Secret Life Of Walter Mitty”

Το τρέιλερ του ''The Secret Life of Walter Mitty'' είναι από τα ωραιότερα πράγματα που είδαμε αυτήν την εποχή. Απολαύστε το

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Δεν είναι κρυφό πως αγαπάμε τον Μπεν Στίλερ, πως συγχωρούμε πολλές από τις επιλογές του ως ηθοποιό και πως πιστεύαμε πάντα πως είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης. Το τρέιλερ του «The Secret Life of Walter Mitty» είναι από τα ωραιότερα πράγματα που είδαμε αυτήν την εποχή. Και το σκηνοθετεί ο ίδιος…

To «The Secret Life of Walter Mitty» είναι ένα διήγημα του Τζέιμς Θέρμπερ, γραμμένο το 1939 και αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο ανθολογημένα διηγήματα της αμερικανικής λογοτεχνίας.

Το 1947 το διήγημα έγινε ταινία μεγάλου μήκους με σκηνοθέτη τον Νόρμαν Ζ. ΜακΛέοντ και πρωταγωνιστή τον Ντάνι Κέι, σε ένα υποτιμημένο φιλμ φαντασίας παραγωγής του θρυλικού Σάμιουελ Γκόλντγουιν, ενώ το 1994 ο Σάμιουελ Γκόλντγουιν Τζιούνορ θέλησε να τιμήσει τον πατέρα του γυρίζοντας ένα ριμέικ με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ.

Από τότε και μέχρι σήμερα που η ταινία είναι έτοιμη, με τον Μπεν Στίλερ να υπογράφει τη σκηνοθεσία και να πρωταγωνιστεί, πολλοί πέρασαν από την καρέκλα του σκηνοθέτη (από τον Μαρκ Γουότερς μέχρι τον Γκορ Βερμπίνσκι) και ακόμη περισσότεροι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο (από τον Οουεν Γουίλσον μέχρι τον Μάικ Μάγιερς και τον Σάσα Μπαρόν Κοέν).

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε το τρέιλερ στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα