Box Office: Η ”Χαραυγή Μέρος 2” πρώτη, αλλά το ρεκόρ ανήκει στο ”Skyfall”

Box Office: Η ”Χαραυγή Μέρος 2” πρώτη, αλλά το ρεκόρ ανήκει στο ”Skyfall”

''Το Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2'', έφερε στα ταμεία και στους παραγωγούς του 141.3 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, όμως το ''Skyfall'' έγινε ο Best Bond Ever

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Πρώτο τερμάτισε στο αμερικανικό box office το επικό φινάλε του Twilight, «Το Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2», αλλά απέτυχε να σπάσει το ρεκόρ του franchise. Ταυτόχρονα, το «Skyfall» έγινε, και για τα ταμεία, ο Best Bond Ever της κινηματογραφικής ιστορίας. Διαβάστε αναλυτικά…

Ξεκίνησε δυναμικά, όπως αναμενόταν άλλωστε, «Το Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2», φέρνοντας πίσω στα ταμεία και στους παραγωγούς του 141.3 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις από το πρώτο τριήμερο προβολών του (σε 4.070 αίθουσες).

Αυτό σημαίνει το δεύτερο μέρος του επικού φινάλε του Twilight franchise, πήγε καλύτερα από το πρώτο που είχε καταφέρει το πρώτο 3ήμερο να συγκεντρώσει 138.1 εκατομμύρια δολάρια.

Δυστυχώς όμως, παρά τις προσδοκίες για ένα θεαματικό επίλογο, το πρώτο ρεκόρ χάθηκε: η «Νέα Σελήνη» κρατάει ακόμα τα πρωτεία του καλύτερου ανοίγματος των ταινιών Twilight, καθώς το πρώτο 3ήμερο είχε φέρει στα ταμεία εισπράξεις της τάξεως των 142.8 εκατομμυρίων δολαρίων (Νοέμβριος του 2009).

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και ενημερωθείτε για το αμερικανικό box office

Διαβάστε ακόμα:

Είναι το «Skyfall» ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ της ιστορίας;

Εντουαρντ και Μπέλα: Το μεγάλο φινάλε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα