Μπρους Γουίλις: Τα Χρυσά Βατόμουρα αποσύρουν την υποψηφιότητά του μετά το πρόβλημα υγείας

Μπρους Γουίλις: Τα Χρυσά Βατόμουρα αποσύρουν την υποψηφιότητά του μετά το πρόβλημα υγείας
Ο Μπρους Γουίλις AP

Τα Χρυσά Βατόμουρα αποσύρουν την υποψηφιότητα του Μπρους Γουίλις σχολιάζοντας ότι "δεν είναι πρέπον" να βραβευτεί ηθοποιός που το πρόβλημα υγείας του επηρεάζει την ερμηνεία του.

Θλίψη έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις ότι εγκαταλείπει την υποκριτική επειδή διαγνώστηκε με αφασία, μια πάθηση που επηρεάζει τις γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου και συνεπώς την ικανότητά του ατόμου να αντιλαμβάνεται και να επικοινωνεί.

Την είδηση ακολούθησαν μηνύματα συμπαράστασης από φίλους και συνεργάτες, με τα «Χρυσά Βατόμουρα» να παίρνουν με τη σειρά τους θέση στο πλάι του ηθοποιού.

Τα «Razzies», που ρόλος τους είναι να βραβεύουν ηθοποιούς για τις αρνητικές επιδόσεις τους, παίρνουν πίσω την απονομή βραβείου στον Μπρους Γουίλις αλλά και την ειδική κατηγορία που είχαν δημιουργήσει για φέτος, λόγω της κατάστασης της υγείας του.

«Ύστερα από πολλή σκέψη, πήραμε την απόφαση να αποσύρουμε το Χρυσό Βατόμουρο που θα δίναμε στον Μπρους Γουίλις, λόγω της πρόσφατης διάγνωσης της υγείας του» είπαν, σύμφωνα με το IndieWire οι εκπρόσωποι των βραβείων. Οι Μο Μέρφι και Τζον Γουίλσον υποστήριξαν, πως όταν η κατάσταση της υγείας κάποιου επηρεάζει την κρίση του ή τον τρόπο ερμηνείας του δεν είναι πρέπον να τους βραβεύουν με Χρυσό Βατόμουρο.

Όπως ξεκαθάρισαν στο Twitter, έμαθαν την ίδια στιγμή με όλους για την κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού, μετά την ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα