Captain America – Brave New World: Δείτε το trailer, σε ρόλο έκπληξη ο Χάρισον Φορντ

Διαβάζεται σε 2'
Captain America – Brave New World: Δείτε το trailer, σε ρόλο έκπληξη ο Χάρισον Φορντ
Marvel

Το “Captain America: Brave New World” θα είναι η πρώτη ταινία του MCU για το 2025 και αυτή που θα διαδεχθεί το “Deadpool & Wolverine” στο καλεντάρι της Disney.

H Marvel Studios μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της ταινίας Captain America 4 ή όπως επίσημα τιτλοφορείται ως “Captain America: Brave New World” με πρωταγωνιστές τους Άντονι Μάκι στον ρόλο του νέου “Cap” aka Sam Wilson και τον Χάρισον Φορντ στον ρόλο του Προέδρου των ΗΠΑ, Thaddeus Ross. Πρόκειται για την πρώτη ταινία του MCU για το 2025 και αυτή που θα διαδεχθεί το “Deadpool & Wolverine” στο καλεντάρι της Disney.

Όπως αναφέρουν οι Unboxholics, οι συντελεστές είχαν υποσχεθεί πώς η νέα solo ταινία του “Captain America” θα επιστρέψει στα χνάρια του “The Winter Soldier” ως ένα αγνό πολιτικό θρίλερ εντός του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και το trailer δίνει ακριβώς αυτές τις εντυπώσεις. Έντονο πολιτικό παρασκήνιο, τρομοκράτες που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια, τον κόσμο μάλλον στα πρόθυρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον Λευκό Οίκο να τινάζεται στον αέρα και ο μόνος που στέκεται όρθιος είναι ο Sam Wilson του Άντονι Μάκι τον οποίο αμφισβητεί ευθέως ο Ross του Χάρισον Φορντ λέγοντάς του “Μπορεί να είσαι ο Captain America αλλά δεν είσαι ο Steve Rogers”

To “όλα τα λεφτά” σημείο του trailer όμως έρχεται στο τέλος-τέλος όταν και αποκαλύπτεται ο Red Hulk που εδώ και καιρό φημολογείται ότι θα εμφανιστεί και χωρίς να χρειαστεί κάποια επίσημη επιβεβαίωση από τη Marvel, θα τον υποδύεται ο Harrison Ford. Εκτός αυτού το trailer επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Giancarlo Esposito στην ταινία, ο οποίος υποδύεται έναν κακό τρομοκράτη αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ποιος χαρακτήρας είναι.

Μάλιστα η πρώτη teaser αφίσα του “Brave New World” κάνει tease τον Red Hulk με το χέρι του να κρατάει την ασπίδα του Captain America.

Marvel

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα