Charlie Sheen for President?

Charlie Sheen for President?

Διαβάστε για το νέο ρόλο του Τσάρλι Σιν στο καστ του ''Machete Kills''. Το NEWS 247 σε συνεργασία με το Flix.gr

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Ποιος θα διάλεγε τον απόλυτα καμένο, υπερβατικό Τσάρλι Σιν για το ρόλο του Προέδρου της Αμερικής; Μόνο ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, για το καστ του ”Machete Kills”.

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ το ανακοίνωσε μόνος του, στο twitter account του, μαζί με τη φωτογραφία που βλέπετε στο gallery: ”I just cast Charlie Sheen in #machetekills as the President of the United States! Who better? More soon…”

Ποιος καλύτερος, πράγματι, για Πρόεδρος της Αμερικής, στο σίκουελ του ”Machete»”, το ”Machete Kills”, όπου ο βιτζιλάντε ήρωας θα αναλάβει να σταματήσει έναν επικίνδυνο μεγαλέμπορο ναρκωτικών που απειλεί την Αμερική με πυρηνική καταστροφή.

Στην ταινία συμμετέχει επίσης η υπέροχα πληθωρική Σοφία Βεργκάρα (του ”Modern Family”), ως Μαντάμ Δεισδαιμόνα, φαμ φατάλ ντυμένη μόνο με μαύρα δερμάτινα, η οποία έχει πληροφορίες που ο Μασέτε ποθεί έντονα.

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ και η Τζέσικα Αλμπα επανέρχονται με τους ρόλους που είχαν στην πρώτη ταινία, ενώ κοντά τους θα εμφανίζονται ο Μελ Γκίμπσον (ναι, εδώ ο Ροντρίγκεζ επιδεικνύει ένα μοτίβο παρακινδυνευμένου κάστινγκ), ως θανατηφόρος έμπορος όπλων, η Αμπερ Χερντ στο ρόλο της πληρωμένης δολοφόνου, ο Ντέιμιαν Μπισίρ και ο Εντουαρντ Τζέιμς Ολμος.

Το ”Machete Kills” γυρίζεται αυτήν την εποχή στο Οστιν του Τέξας με σκοπό να είναι έτοιμο για τις αίθουσες το 2013.

Διαβάστε επίσης:

* Διαβάστε εδώ για τις εξελίξεις στο άλλο σίκουελ που ετοιμάζει ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, το ”Sin City 2”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα