Christopher Nolan: Τι ξέρουμε για την πρώτη ταινία-μυστήριο που θα δούμε μετά την πανδημία

Christopher Nolan: Τι ξέρουμε για την πρώτη ταινία-μυστήριο που θα δούμε μετά την πανδημία
Η νέα ταινία του Christopher Nolan @youtube_WarnerBrosPictures

Ο Christopher Nolan θέλει τη θεαματική νέα του ταινία, το Tenet, να είναι η πρώτη που θα δει το κοινό όταν ανοίξουν ξανά οι κινηματογράφοι. Πότε όμως θα γίνει αυτό;

Ο Christopher Nolan είναι ένας από τους καλύτερους, σκηνοθέτες, παραγωγούς ταινιών και σεναριογράφους παγκοσμίως. Ο ίδιος ανακοίνωσε την νέα του ταινία Tenet, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, ενώ είχε δηλώσει πως η πρεμιέρα θα είναι στις 17 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη dailymail.co.uk, τον Δεκέμβριο του 2019 είχε βγει το trailer της ταινίας, το οποίο ήταν αρκετά υποσχόμενο. Στο trailer βλέπουμε τον John David Washington σε πρωταγωνιστικό ρόλο, που πιθανόν υποδύεται ένα μυστικό πράκτορα, ενώ βλέπουμε και τον Robert Pattinson σε επίσης βασικό ρόλο, δίχως όμως να είναι ξεκάθαρο τι υποδύεται στην ταινία. Πολλοί fans υποστηρίζουν ότι πρόκειται να παίξει τον “κακό” της υπόθεσης.

Ο σκηνοθέτης δεν θέλει να αποκαλύψει τίποτε για το σενάριο της ταινίας, ενώ από το trailer δεν είναι εφικτό να κατανοήσει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει όσον αφορά την πλοκή.

Ο νεαρός ηθοποιός Robert Pattinson σε συνέντευξη που έδωσε στο gq.com, δήλωσε πως δεν έχει καταλάβει την πλοκή του “Tenet”, καθώς ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Nolan, δεν έχει δώσει στους ηθοποιούς ολόκληρο το σενάριο ώστε να αποτελεί έκπληξη για όλους.

Στη συνέντευξή του είπε χαρακτηριστικά: “Ξέχασα πολλά πράγματα στην αρχή της ταινίας. Ήμουν τόσο αφοσιωμένος με την παρακολούθηση συζητήσεων του Κρίστοφερ Χίτσενς. Γνωρίζετε τον Κρίστοφερ Χίτσενς σωστά; Προσπαθούσα να υποδυθώ έναν Κρίστοφερ Χίτσενς καθώς μοιάζει με τον χαρακτήρα μου στην ταινία και ξέχνούσα εντελώς τι έκανα μέχρι να δω τις σημειώσεις μου”.

Ακόμη συμπλήρωσε: “Είμαι τόσο περίεργος για την ταινία. Εννοώ, κυριολεκτικά δεν έχω δει ούτε ένα καρέ αυτής της ταινίας”

Τι θα γίνει με την πρεμιέρα της ταινίας;

Είναι μια ρευστή κατάσταση, οπότε κανείς δεν ξέρει πραγματικά αν και πότε θα γίνει η πρεμιέρα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των νέων κρουσμάτων του ιού και από το αν οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα να συναντιούνται με άλλους σε μεγάλους χώρους μετά την κατάργηση της απαγόρευσης της κυκλοφορίες και στις άλλες χώρες. Ο Christopher Nolan πιέζει αρκετά ώστε να μην αλλάξει η ημερομηνία της 17ης Ιουλίου.

Είναι επίσης σημαντικό το ότι η Warner Bros δεν έχει αλλάξει ακόμη την ημερομηνία της πρεμιέρας. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το κάνουν, εάν πρέπει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα