“Cloud Atlas”: Γιατί αυτή η ταινία είναι το όνειρο του κάθε ηθοποιού;

“Cloud Atlas”: Γιατί αυτή η ταινία είναι το όνειρο του κάθε ηθοποιού;
(L-r) TOM HANKS as Zachry and HALLE BERRY as Meronym in the epic drama CLOUD ATLAS", distributed domestically by Warner Bros. Pictures and in select international territories. ----- O9fallmovies. ----- 10torontofest © 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

Ο,τι κι αν έχει ειπωθεί, γραφτεί ή προβληθεί για το νέο opus των αδελφών Γουατσόφσκι και του Τομ Τίκβερ, η πληθωρικότητα του "Cloud Atlas" μοιάζει να αποτέλεσε μεγαλειώδη πρόκληση για το καστ του, από τον Τομ Χανκς μέχρι τον Τζιμ Στέρτζες. Το ομολογούν και οι ίδιοι…

Μια δεκάδα επώνυμων ηθοποιών, από έξι ρόλους στον καθένα, διαφορετικών φύλων, εθνικοτήτων και ιστορικών εποχών, μας κάνει… μια υπέροχη ευκαιρία για να αποδείξει ο καθένας τους πόσο μακριά μπορεί να φτάσει την υποκριτική του τόλμη.

Το “Cloud Atlas”, το αντισυμβατικό εγχείρημα που ανέλαβαν ο Αντι και η Λάνα Γουατσόφσκι και ο Τομ Τίκβερ, έρχεται στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου και, παρότι τα προωθητικά υλικά που έχουν κυκλοφορήσει για την ταινία είναι άφθονα, παρότι μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο έχουν γραφτεί πολυάριθμα σχόλια, το φιλμ εξακολουθεί να αποτελεί ένα φαντασμαγορικό μυστήριο για τον θεατή.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο Flix.gr. Διαβάστε περισσότερα για το “Cloud Atlas”:

“Cloud Atlas”: δύο ολοκαίνουργια TV Spots και 7 διαφημιστικά banners!

Τορόντο 2012, “Cloud Atlas”: Θαυμαστός, καινούριος, μπερδεμένος, άνισος κινηματογραφικός κόσμος

Η Λάνα Γουατσόφσκι μιλά για τα βιώματά της ως transgender

“Cloud Atlas”: νέο, υπέροχο trailer…

Σούζαν Σαράντον: “Είμαι ένας Ινδιάνος”!

Weird: Οι ηθοποιοί του “Cloud Atlas” κι όλοι (;) οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους

Όλα μεγάλα; Πρώτο τρέιλερ για το “Cloud Atlas”, διάρκειας 6 λεπτών!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα