Constantine 2: Ο Keanu Reeves αποκαλύπτει πώς έπεισε τη Warner Bros. να κάνει το sequel

Constantine 2: Ο Keanu Reeves αποκαλύπτει πώς έπεισε τη Warner Bros. να κάνει το sequel
Warner Bros.

Στα σκαριά βρίσκεται πλέον το sequel του Constantine και ο Keanu Reeves αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απόφασης να υπάρξει συνέχεια στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Μετά την είδηση ότι το Constantine 2 βρίσκεται επιτέλους στα σκαριά από την Warner Bros., ο ίδιος ο Hellblazer, Keanu Reeves, αποκάλυψε σε τι φάση βρίσκεται το sequel και πώς η επιμονή του βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί.

Πέρυσι, έγινε γνωστό ότι ο Keanu Reeves θα επαναλάβει το ρόλο του John Constantine στο sequel της ταινίας του 2005. Ο Francis Lawrence επιστρέφει ως σκηνοθέτης, ενώ ο Akiva Goldsman έχει αναλάβει να δουλέψει μαζί του το σενάριο.

Μπορεί ο Constantine να έδωσε την αμερικανική εκδοχή του Hellblazer της DC Comics, αλλά οι οπαδοί της ταινίας αυξήθηκαν από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σύμφωνα με το comicbookmovie.com. Όσο για τον Reeves, είναι πλέον πιο δημοφιλής από ποτέ.

Ο Reeves αποκάλυψε επίσης το πώς η επιμονή του έπαιξε ρόλο στο να πείσει την Warner Bros. να κάνει αυτό το πολυαναμενόμενο sequel.

Δεν ξέρω αν ήταν μια ανολοκλήρωτη δουλειά, αλλά ήταν σίγουρα ένας ρόλος που αγαπούσα. Και πίστευα ότι ο Francis Lawrence, ο σκηνοθέτης, έκανε τόσο καταπληκτική δουλειά”, είπε στο Total Film. “Μου άρεσε πολύ να παίζω αυτόν τον χαρακτήρα και πραγματικά απόλαυσα την ταινία. Έλεγα “Μπορώ να έχω λίγο ακόμα;””.

“Συνέχισα να το ζητάω σχεδόν κάθε χρόνο”, προσθέτει ο Reeves. “Έλεγα, ‘Μπορώ να το κάνω σε παρακαλώ;‘. [και] εκείνοι έλεγαν, ‘Όχι, όχι!'”

Προσθέτοντας ότι η ομάδα που δουλεύει στο Constantine 2 “μόλις άρχισε να φτιάχνει την ιστορία”, ο Reeves μετρίασε κάπως τις προσδοκίες ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ακόμα νωρίς για να πει κάτι τέτοιο.

“Είναι συναρπαστικό. Είναι σχεδόν σαν μια ανοιχτή παιδική χαρά που ελπίζω ότι μπορούμε να μαγειρέψουμε κάτι και να παίξουμε, και υποθέτω ότι θα βγούμε από την παιδική χαρά και θα ετοιμάσουμε ένα γεύμα. Αλλά ανυπομονώ γι’ αυτό και ελπίζω ότι μπορεί να συμβεί. Δεν ξέρεις πώς θα πάνε αυτά τα πράγματα. Αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πραγματοποιήσω αυτό το όνειρο”.

Καθώς η ταινία βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, δεν υπάρχουν ακόμη εγγυήσεις ότι θα ολοκληρωθεί. Θα ήταν κρίμα όμως όλη αυτή η προσπάθεια να πέσει στο κενό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα