Δείτε το βίντεο: η Σάντρα Μπούλοκ γυμνή σε τηλεοπτικό σκετς της late night αμερικανικής τηλεόρασης

Δείτε το βίντεο: η Σάντρα Μπούλοκ γυμνή σε τηλεοπτικό σκετς της late night αμερικανικής τηλεόρασης

Εισβάλει στο ντους της Τσέλσι και της λέει δυο λόγια βρώμικα για την ποιότητα του προγράμματός της και την ευθύνη της απέναντι στις γυναίκες που την παρακολουθούν. Δείτε το!

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Η Σάντρα Μπούλοκ εμφανίζεται σε χιουμοριστικό σκετς της Τσέλσι Χάντλερ (παρουσιάστριας του αιρετικού βραδινού talk show «Chelsea Lately») γυμνή.

Διαβάζαμε για αυτό, καθώς έχει συμβεί εδώ και μερικές μέρες, αλλά οι πάντες είχαν μπλοκάρει το βίντεο. Σήμερα το βρήκαμε, το είδαμε, γελάσαμε, απορήσαμε. Αναρωτηθήκαμε αυθόρμητα ποια θα είχε τα κότσια να κάνει κάτι παρόμοιο στην ελληνική τηλεόραση.

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι με τις Ελληνίδες ηθοποιούς, σε ποιο αντίστοιχο σόου ακριβώς να το έκανε κάποια (δεν υπάρχει) και τι κίτρινες κριτικές θα έπαιρνε από τα μεσημεριανά, πρωινά, βραδινά τηλεοπτικά μας «πάνελ»; Ομως η Αμερική (που πολλές φορές κατηγορούμε για πουριτανική) σε κάποια πράγματα διαθέτει χιούμορ και όχι κόμπλεξ.

Χρόνια μπροστά σ’ ένα είδος που εκείνοι έχουν δημιουργήσει, μπορούν να επιστρατεύσουν μία οσκαρική πλέον ηθοποιό να βγάλει τα ρούχα της και να κάνει πλάκα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε το επίμαχο βίντεο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα