Δέκα ταινίες με spoilers έξυπνα κρυμμένα μέσα στο σενάριο

Δέκα ταινίες με spoilers έξυπνα κρυμμένα μέσα στο σενάριο

Μία λίστα διαφορετική από τις άλλες. Εδώ θα βρεις δέκα ταινίες που στην εξέλιξη τους, δίνουν στοιχεία για το τί θα δούμε στην πορεία. Ναι, υπάρχουν ηθελημένα spoilers (Vids)

Facebook, Twitter, Instagram, 9gag, ΥouTube και πάει λέγοντας. Στις μέρες μας, το να αποφύγει κανείς τα spoilers για μια ταινία που δεν έχει δει, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο. Έστω ότι δεν είδες το καινούργιο επεισόδιο του Game Of Thrones ή των X-Files με το που κυκλοφόρησε. Για πόσο νομίζεις πως μπορείς να προφυλαχθείς;

Τι συμβαίνει όμως όταν η ίδια η εξέλιξη της ταινίας που βλέπουμε, μας δίνει στοιχεία για την εξέλιξη της; Πολλοί σκηνοθέτες συνηθίζουν να “επιδίδονται” σε αυτό το κόλπο, που πολύ δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί ο θεατής. Ωστόσο μπορεί να πάρει μια “ιδέα” για το τι μέλλει γενέσθαι.

Κάπως έτσι, εδώ η ένδειξη “SPOILER ALERT” δεν είναι ενδεδειγμένη, μιας και το spoiler είναι επιλογή της ίδιας της εταιρείας παραγωγής, σαν προοικονομία. Σε αντιστροφή βέβαια των παραπάνω, κατά την διαφημιστική καμπάνια του “Se7en”, ο σκηνοθέτης David Fincher απαίτησε να μην εμφανίζεται πουθενά ο “κακός” της ταινίας, Kevin Spacey.

Στο παρακάτω βίντεο… “αυτο-spolerιάζονται” οι εξής ταινίες:

Back To The Future

Tangled

The Prestige

Frozen

Guardians Of The Galaxy

Captain America: The First Avenger

Ace Ventura: Pet Detective

Looper

Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban

Casino Royale

Βίντεο: Screen Rant

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα