Dirty Dancing: Έρχεται η συνέχεια μετά από 33 χρόνια

Dirty Dancing: Έρχεται η συνέχεια μετά από 33 χρόνια
Εικόνα από το Dirty Dancing

Η θρυλική ταινία, μια από τις πιο αγαπημένες παγκοσμίως, θα αποκτήσει συνέχεια, με την Jennifer Gray να πρωταγωνιστεί και πάλι.

Οι φήμες είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν τον περασμένο μήνα αλλά πλέον είναι γεγονός. Το θρυλικό Dirty Dancing “ξεσκονίζεται” και επιστρέφει από τον περασμένο αιώνα, στον οποίο έκανε τεράστια επιτυχία, καθώς πρόκειται να γυριστεί η συνέχειά του.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο CEO της εταιρίας παραγωγής Lionsgate, δηλώνοντας: “Θα είναι ακριβώς το είδος της ρομαντικής, νοσταλγικής ταινίας που περιμένουν οι θαυμαστές της”.

Το Dirty Dancing κυκλοφόρησε το 1987 και μέχρι σήμερα συνεχίζει να είναι μια από τις αγαπημένες ταινίες. Με πρωταγωνιστές τους Jennifer Gray και Patrick Swayze, η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας νέας γυναίκας που περνά το καλοκαίρι με την οικογένειά της σε ένα θέρετρο όπου καταλήγει να ερωτεύεται τον γοητευτικό δάσκαλο χορού.

Μια άλλη ταινία Dirty Dancing, Havana Nights, κυκλοφόρησε το 2004, αν και θεωρήθηκε «prequel» ή «reimagining» του πρωτότυπου και δεν είχε στο καστ την Gray ή τον Swayze, που πέθανε το 2009. Στην επερχόμενη ταινία η Gray θα είναι στην παραγωγή αλλά και θα παίξει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα