Disney: Φέρνει πίσω ως CEO τον Bob Iger – Το μήνυμα στους εργαζόμενους μετά τις φήμες για απολύσεις

Disney: Φέρνει πίσω ως CEO τον Bob Iger – Το μήνυμα στους εργαζόμενους μετά τις φήμες για απολύσεις
Disney istock

Μετά τα όσα δήλωσε ο πρώην CEO της Disney, Bob Chapek ότι σχεδίαζε μαζικές απολύσεις, ο νέος Πρόεδρος της Disney σε μήνυμά του εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους εργαζομένους.

Στην ανακοίνωση της επιστροφής του Bob Iger στη θέση του CEO για δύο ακόμα χρόνια, προχώρησε η Disney, μετά τη διαρροή ότι ο πρώην CEO, Bob Chapek σκοπεύει να κάνει μαζικές απολύσεις.

Ο Bob Iger έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους υπαλλήλους της εταιρείας, όπως αναφέρει το gr.ign.com, περιγράφοντας το πόσο εκτιμά τη δουλειά όλων και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους εργάζονται εκεί.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Αγαπητοί υπάλληλοι και μέλη του cast,

Με ένα απίθανο αίσθημα ευγνωμοσύνης και ταπεινότητας — και, πρέπει να ομολογήσω, λίγης έκπληξης — σας γράφω αυτό το απόγευμα με τα νέα ότι επιστρέφω στην The Walt Disney Company ως Πρόεδρος.

Όταν κοιτάω την δημιουργική επιτυχία των ομάδων μας στα Στούντιο, την Γενική Διασκέδαση, το ESPN και International, την ταχεία ανάπτυξη της υπηρεσίας streaming, την φαινομενική ανάκαμψη των Πάρκων, την συνεχιζόμενη καλή δουλειά των ABC News και τόσα άλλα επιτεύγματα σε όλες τις επιχειρήσεις, εντυπωσιάζομαι από τα κατορθώματά σας και χαίρομαι που θα ξεκινήσω μαζί σας πολλά νέα εγχειρήματα.

Ξέρω ότι έχει ζητηθεί από την εταιρεία να κάνει τόσα πολλά κατά την διάρκεια των τελευταίων τριών ετών, και αυτές οι εποχές παραμένουν αρκετά δύσκολες, αλλά, όπως με έχετε ακούσει να ξαναλέω, είμαι αισιόδοξος, και αν έμαθα κάτι όλα αυτά τα χρόνια στην Disney, είναι ότι υπό το φως της αβεβαιότητας – ίσως ιδίως υπό το φως της αβεβαιότητας – οι υπάλληλοί μας και τα μέλη του cast καταφέρνουν τα ακατόρθωτα.

Θα ακούσετε από μένα και από τους αρχηγούς σας αύριο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Στο μεταξύ, αφήστε με να εκφράσω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου σε όλα όσα κάνετε. Η Disney κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές τόσων πολλών ανθρώπων στην υφήλιο χάρη σε εσάς και η αφοσίωσή σας στην εταιρεία και στην αποστολή της να φέρει χαρά στους ανθρώπους μέσα από την καταπληκτική διήγηση είναι μια έμπνευση για μένα κάθε μέρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα