Dua Lipa: O σαγηνευτικός χορός με τον Henry Cavill στο trailer του “Argylle”

Διαβάζεται σε 1'
Η Dua Lipa
Η Dua Lipa Youtube@appletv

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της κατασκοπευτικής ταινίας Argylle στην οποία πρωταγωνιστούν ο Henry Cavill, η Dua Lipa και ο John Cena.

O σκηνοθέτης Matthew Vaughn, ο οποίος αγαπήθηκε για την “Kingsman” τριλογία ταινιών, επιστρέφει με το “Argylle” μια ακόμη κατασκοπική ταινία.

Στο Argylle πρωταγωνιστεί ο Henry Cavill στον ομώνυμο ρόλο, μαζί του ο John Cena σε ρόλο βοηθού του και η τραγουδίστρια Dua Lipa στο ρόλο της “femme fatale” που σαγηνεύει τον πράκτορα Argylle.

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του εν λόγω σούπερ κατασκόπου σε όλον τον κόσμο, μάλιστα το πρώτο trailer έχει έντονο ελληνικό άρωμα αφού οι πρωταγωνιστές επισκέπτονται μια ελληνική ταβέρνα.

Ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται όταν τα σενάρια των μυθιστορημάτων της συγγραφέως Elly Conway (Bryce Dallas Howard) ζωντανεύουν στον πραγματικό κόσμο και διαταράσσουν την ήρεμη ζωή αυτής και του γάτου της.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης κι άλλα δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι: Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Ariana DeBose και Samuel L. Jackson.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2024 και αργότερα στην Apple TV+.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα