Είδα το εξαιρετικό ‘A Quiet Place’ στο σινεμά και υπέφερα

Είδα το εξαιρετικό ‘A Quiet Place’ στο σινεμά και υπέφερα
Στιγμιότυπο από την ταινία A Quiet Place

Το μόνο που δεν υπήρξε για 90 λεπτά η αίθουσα ήταν ένα ήσυχο μέρος.

Στηρίζω ένα καλό θρίλερ απ’ όπου κι αν προέρχεται. Έτσι κι αλλιώς, λατρεύω το είδος και μπορώ να παρακολουθώ κάθε μέρα ταινίες που σου παγώνουν το αίμα και σε κάνουν να πετάγεσαι από τρόμο. Δυστυχώς όμως, τα τελευταία χρόνια τα πραγματικά καλά θρίλερ, αυτά που έχουν κάτι καινούριο και πρωτότυπο να παρουσιάσουν, σπανίζουν.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τη χαρά μου, όταν πληροφορήθηκα για την ύπαρξη του ‘A Quiet Place’, ενός θρίλερ με εξαιρετικές συστάσεις, υψηλή βαθμολογία στο IMDB και καλές κριτικές. “Επιτέλους ένα καλό θρίλερ” σκέφτηκα για το δημιούργημα του John Krasinski (ναι, ο Jim του Office), στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος, μαζί με τη σύζυγό του, Emily Blunt. Δεν παρακολούθησα καν το τρέιλερ και έκλεισα εισιτήριο για να πάω να το δω το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, σε αίθουσα multiplex, αφού ήταν η κοντινότερη στο σπίτι μου που το έπαιζε. Μόλις είχα κάνει ένα τεράστιο λάθος, το οποίο δεν θα συνειδητοποιούσα μέχρι να αρχίσει η ταινία.

Το μόνο που είχα διαβάσει σχετικά με την υπόθεση βλέπεις, ήταν πως μία πενταμελής οικογένεια προσπαθεί να γλιτώσει από την επίθεση μυστηριωδών τεράτων, τα οποία εντοπίζουν και σκοτώνουν τα θύματά τους, μόλις αυτά κάνουν τον παραμικρό θόρυβο. ΟΚ, ωραίο, πρωτότυπο, διαφορετικό, ατμοσφαιρικό, φύγαμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα