Είναι επίσημο: Έρχεται το Spider-Man 4 με τον Tom Holland

Διαβάζεται σε 2'
Tom Holland (φωτογραφία αρχείου)
FILE - Tom Holland arrives at the premiere of "Spider-Man: No Way Home" at the Regency Village Theater on Monday, Dec. 13, 2021, in Los Angeles. “Spider-Man: No Way Home” has swung back on top of the box office during a holiday weekend where American theaters aimed to lure moviegoers with discounted $3 tickets. Tom Holland (φωτογραφία αρχείου) (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Ο Tom Holland επιβεβαίωσε ότι θα γυριστεί το Spider-Man 4 με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα.

Ο Tom Holland επιβεβαίωσε και επίσημα ότι το Spider-Man 4 ετοιμάζεται. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο “The Tonight Show with Jimmy Fallon”, όπου ο παρουσιαστής τον ρώτησε ευθέως αν όντως θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη ταινία με εκείνον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Tom Holland περίμενε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να δώσει την πολυπόθητη απάντηση και λίγο μετά επιβεβαίωσε -για πρώτη φορά- ότι ναι, το Spider-Man 4 θα συμβεί. “It’s Happening” απάντησε ο ηθοποιός και ο κόσμος χειροκρότησε, μιας και περιμένει αυτήν την απάντηση εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρουν οι unboxholics, υπήρχαν πολλές φήμες και ρεπορτάζ για το Spider-Man 4, αλλά ποτέ δεν είχαμε μάθει επίσημα αν τελικά θα συμβεί, καθώς και αν o Tom Holland θα επιστρέψει στο ρόλο του. Ο ηθοποιός πλέον το επιβεβαίωσε και αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Tom Holland είχε δηλώσει ότι πριν από κάποιο καιρό είχε τη δυνατότητα να διαβάσει το σενάριο της ταινίας και χοροπηδούσε στο σαλόνι του μαζί με την Zendaya, καθώς είχαν ενθουσιαστεί. Ωστόσο, δεν είχε πει αν όντως θα συμβεί η ταινία

Τώρα, όσον αφορά τις τελευταίες φήμες, ακούγεται ότι το Spider-Man 4 θα ονομάζεται “Spider-Man: King in Black” και θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του 2021, στο οποίο ο Knull επιτίθεται στη Γη μαζί με άλλα symbiotes από το Multiverse, αφήνοντας τον Venom, τους Avengers και τους X-Men να υπερασπιστούν την ανθρωπότητα.

Φαίνεται λοιπόν ότι το Spider-Man 4 έχει πάρει πλέον το πράσινο φως από την Sony Pictures και την Marvel και πλέον αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα