Ένα χρονικό πόνου. Τρέιλερ για το ”The Notebook” του Γιάνος Σας

Ένα χρονικό πόνου. Τρέιλερ για το ”The Notebook” του Γιάνος Σας

Η ταινία του Ούγγρου σκηνοθέτη, Γιάνος Σας, κέρδισε το μεγάλο βραβείο πριν λίγες μέρες στο Κάρλοβι Βάρι με την ταινία ''The Notebook''

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Βασισμένη στο best seller της Αγκότα Κριτόφ, «Le Grand Cahier», η ταινία του Ούγγρου σκηνοθέτη, κέρδισε το μεγάλο βραβείο πριν λίγες μέρες στο Κάρλοβι Βάρι.

Η ιστορία του φιλμ διαδραματίζεται λίγο πριν το τέλος του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, σε ένα μικρό Ουγγρικό χωριό. Εκεί θα αφήσει η μητέρα τους δυο δεκατριάχρονα αγόρια για α σώσει από τους συνεχίσεις βομβαρδισμούς, την πείνα και την ερήμωση που σαρώνει τις μεγάλες πόλεις, παρά το γεγονός ότι η γιαγιά τους που θα αναλάβει να τα φροντίζει, είναι μια υπερβολικά σκληρή και αλκοολική γυναίκα.

Τα δύο καλομαθημένα αγόρια, θα πρέπει να επιβιώσουν μόνα τους σε ένα σκληρό περιβάλλον και σύντομα αντιλαμβάνονται ότι για να το καταφέρουν θα πρέπει να εγκαταλείψουν κάθε τρυφερότητα, οίκτο, κάθε αίσθημα αγάπης. Θα αποφασίσουν να νικήσουν την πείνα, τον πόνο, τα συναισθήματά τους, να χτίσουν το σώμα και τις άμυνες τους.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε το τρέιλερ του ”The Notebook”  στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα