Επιτέλους! Επίσημη σύνοψη και πληροφορίες για το soundtrack το ”To the Wonder” του Τέρενς Μάλικ

Επιτέλους! Επίσημη σύνοψη και πληροφορίες για το soundtrack το ”To the Wonder” του Τέρενς Μάλικ

Μία μέρα πριν την προβολή της ταινίας του Τέρενς Μάλικ, η αναλυτική σύνοψη του ''To the Wonder'' ανατρέπει τα δεδομένα

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, η νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ κυκλοφορεί με μία φωτογραφία και μια αφαιρετική σύνοψη – μία μέρα πριν την πρεμιέρα της ταινίας, ήρθε η ώρα αυτό ν’ αλλάξει. Ως προς τη σύνοψη.

Αφότου μάθαμε, χωρίς αυτό να μας προκαλέσει καμία έκπληξη, ότι μια πλειάδα ηθοποιών έπαιξαν στο «To the Wonder» αλλά κόπηκαν στο μοντάζ (Ρέιτσελ Βάις, Μπάρι Πέπερ, Αμάντα Πιτ, Μάικλ Σιν), καιρός να μάθουμε τι… έμεινε στην ταινία, μια μέρα προτού το φιλμ κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο 69ο Φεστιβάλ Βενετίας.

Οπως σχολιάζει στα press notes ο πρωταγωνιστής του «To the Wonder», Μπεν Αφλεκ: «Η ταινία για μένα μοιάζει περισσότερο με μια ανάμνηση ζωής, παρά με μια κυριολεκτική ιστορία σε πραγματικό χρόνο στη ζωή κάποιου, όπως συνήθως γίνεται στις ταινίες. Αυτό το κολάζ ιμπρεσιονιστικών στιγμών, που πηδούν από το ένα σημείο στο άλλο, στη ζωή του ήρωα, σε μια μη γραμμική αφήγηση, καθρεφτίζει, στο μυαλό μου, τον τρόπο με τον οποίο κανείς θυμάται τη ζωή του. Είναι λίγο υπνωτικό και θα προκαλέσει μια μικρή ζάλη – είναι πιο ρευστό απ’ ό,τι η αληθινή ζωή.»

Μπορεί ο Μπεν Αφλεκ να δήλωσε ότι το «To the Wonder» κάνει το «Tree of Life» να μοιάζει με… τους «Transformers», αλλά στα press notes αναφέρεται επίσης ότι κομμάτια του «The Tree of Life» χρησιμοποιούνται μέσα στη νέα ταινία, χωρίς να γνωρίζουμε ποια.

Το φιλμ ξεκινά με πλάνα στις γαλλικές ακτές, συγκεκριμένα στο Mont St Michel, αλλά το μεγαλύτερό της μέρος γυρίστηκε στην Οκλαχόμα και οι ηθοποιοί που σίγουρα εμφανίζονται στο ολοκληρωμένο «To the Wonder» είναι ο Μπεν Αφλεκ (αν και φήμες θέλουν και το δικό του ρόλο αισθητά μειωμένο), η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Ολγκα Κουριλένκο.

Διαβάστε τη σύνοψη της ταινίας στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Μάθετε τα πάντα για το 69ο Φεστιβάλ Βενετίας, καθώς συμβαίνουν, στην ανταπόκριση του Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα