Έρχεται νέα ταινία Lord of the Rings: Επιστρέφει ο Ίαν ΜακΚέλεν στον ρόλο του Γκάνταλφ;

Διαβάζεται σε 3'
Έρχεται νέα ταινία Lord of the Rings: Επιστρέφει ο Ίαν ΜακΚέλεν στον ρόλο του Γκάνταλφ;
FILE - This Dec. 6, 2012 file photo shows Ian McKellen attending the premiere of his film, "The Hobbit: An Unexpected Journey" at the Ziegfeld Theatre in New York. Repeated filming delays almost caused Ian McKellen to quit his reprise as Gandalf the Grey in "The Hobbit" trilogy, a prequel to "The Lord of the Rings" in which he first played the wily wizard. But McKellen decided he “must do it” for both the fans and himself, despite his various doubts about returning to the role. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, file)

Ο Ian McKellen, ο οποίος υποδυόταν τον Gandalf στις τριλογίες των Lord of the Rings και Hobbit, μιλά για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στη νέα ταινία του franchise.

Η Warner Bros ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια ταινία για το επιτυχημένο franchise του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» με τίτλο “The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum“, η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2026.

Όπως προδίδει και ο τίτλος της, το φιλμ θα επικεντρώνεται γύρω από τον χαρακτήρα του Gollym, και ο Andy Serkis, ο οποίος τον έχει υποδυθεί αριστουργηματικά θα επιστρέψει τόσο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο και θα αναλάβει χρέη σκηνοθέτη (σ.σ.: είχε σκηνοθετήσει αρκετές σεκάνς στην τριλογία των ταινιών “Hobbit”)… Ο Serkis αποκάλυψε μάλιστα ότι ίσως να επιστρέψουν στην ταινία χαρακτήρες από τις προηγούμενες ταινίες.

Στο πλαίσιο αυτό, το BBC μετέδωσε σήμερα νέες δηλώσεις του ηθοποιού Ian McKellen, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον ρόλο του μάγου Gandalf: “Όσο περνά από το χέρι μου, δεν θα αφήνω κανέναν άλλο να φορέσει το μυτερό καπέλο και τη γενειάδα. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω. Μόλις μου είπαν ότι θα γίνουν περισσότερες ταινίες και ο Γκάνταλφ θα συμμετάσχει και ελπίζουν ότι θα τον υποδυθώ ξανά. Πότε; Δεν ξέρω. Ποιο είναι το σενάριο; Δεν έχει γραφτεί ακόμα. Οπότε, καλύτερα να βιαστούν..” δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο “Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” έχει μιλήσει και ο Viggo Mortensen, ο οποίος υποδυόταν τον Aragorn στην πρώτη τριλογία σε σκηνοθεσία Peter Jackson.

«Το σενάριο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, εκτός κι αν δεν έχω χρήματα… Αν είμαι ταπί, είμαι τυχερός βρίσκω οποιαδήποτε δουλειά… Άρα εξαρτάται. Τον τελευταίο καιρό, ήμουν τυχερός και είχα δουλειά.
Ο ηθοποιός δηλώνει ξεκάθαρα ότι εάν το σενάριο είναι καλό τότε δε βλέπει το λόγο να αρνηθεί μία δουλειά, εκτός κι αν υπάρχει πραγματική ανάγκη χρημάτων. Άλλωστε, πρόσφατα δήλωσε ξανά ότι σίγουρα θα επέστρεφε στο ρόλο που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό» δήλωσε στο The Hollywood Reporter ο Mortensen.

«Σίγουρα (θα επέστρεφα). Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η ιστορία, δεν την έχω ακουστά. Ίσως κάποια στιγμή μάθω γι’ αυτήν. Μου αρέσει να υποδύομαι αυτόν τον χαρακτήρα. Έμαθα πολλά παίζοντας τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Μου άρεσε πολύ. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος γι’ αυτό από την άποψη, ξέρετε, της ηλικίας που είμαι τώρα και ούτω καθεξής. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος για τον χαρακτήρα. Θα ήταν ανόητο να το κάνω αλλιώς» πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα