Έστησαν ρωμαϊκή αρένα στην Μύκονο – Παρέλαση αστέρων στα γυρίσματα υπερπαραγωγής

Έστησαν ρωμαϊκή αρένα στην Μύκονο – Παρέλαση αστέρων στα γυρίσματα υπερπαραγωγής
Ρωμαϊκή αρένα στην Μύκονο mykonoslive.tv

Βρετανοί και Χολιγουντιανοί σταρ έχουν κατακλύσει το νησί των ανέμων, συμμετέχοντας σε βρετανική υπερπαραγωγή, για τις ανάγκες της οποίας η Μύκονος απέκτησε ακόμη και... ρωμαϊκή αρένα!

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν τα γυρίσματα βρετανικής υπερπαραγωγήγς αυτές τις ημέρες στην Μύκονο.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων που πραγματοποιούνται σε γνωστά hot spot του νησιού όπως τα beach club Jackie O’ και Super Paradise, στήθηκε ακόμη και ολόκληρη ρωμαϊκή αρένα!

Η κάμερα του Mykonos Live κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές να είναι ντυμένοι με αρχαίες ρωμαϊκές ενδυμασίες.

Το καστ περιλαμβάνει πολλά πασίγνωστα ονόματα, όπως ο βραβευμένος με BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου ηθοποιός και σεναριογράφος Steve Coogan, o ηθοποιός και συγγραφέας Stephen Fry, η διάσημη τραγουδίστρια Pixie Lott, αλλά και η χολλυγουντιανή σταρ Isla Fisher.

Στην παραγωγή συμμετέχουν ακόμη 250 κομπάρσοι και υπερσύγχρονο συνεργείο.

Η ταινία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της παραγωγής, γι’ αυτό και δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες. Οι συντελεστές έχουν καταλύσει στο πολυτελές Lyo Boutique Hotel και θα παραμείνουν στο νησί των Ανέμων για περίπου 3 εβδομάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα