Ετοιμάσου για τη 2η σεζόν του ”Homeland”

Ετοιμάσου για τη 2η σεζόν του ”Homeland”

Η 2η σεζόν του ''Homeland'' κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 30 Σεπτεμβρίου και όλοι γέμισαν προσδοκίες βλέποντας το τρέιλερ

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημητρόπουλος

Το φανταστικό τρέιλερ για τη 2η σεζόν είναι ένας ακόμα λόγος να περιμένουμε την επιστροφή της καλύτερης νέας σειράς του περσινού χειμώνα. Προλαβαίνεις να κάνεις catch-up.

Είναι μερικές σειρές που καθώς τις παρακολουθείς να εξελίσσονται σε πιάνουν τόσο απροετοίμαστο και αβέβαιο για το τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπεις, που σου παίρνει αρκετό καιρό, ώστε να μπορέσεις να εκτιμήσεις πλήρως αυτό που είδες. 8 μήνες λοιπόν μετά το φινάλε της πρώτης του σεζόν, και με εκείνο το σύνολο επεισοδίων τώρα ολοκληρωμένο, νομίζω πως μπορούμε να αποφανθούμε πως:

To ”Homeland” είναι η καλύτερη σειρά που έχει κάνει πρεμιέρα τα τελευταία 2 χρόνια.

Οι ρίζες της φτάνουν στο Ισραήλ, καθώς αποτελεί μεταφορά ενός ντόπιου (βραβευμένου) θρίλερ, όμως πρόκειται για το είδος των διασκευών που αν δε στο πουν, δε θα το υπέθετες.

Είναι, κοινώς, μια πολύ πετυχημένη μεταφορά – και άκρως αμερικάνικη, μιλώντας για την τοποθέτηση της ιστορίας στο χώρο και το χρόνο. Το ”Homeland” ξεκινά την αφήγησή του βαθιά στην καρδιά της 11ης Σεπτεμβρίου διαγράφοντας την πορεία του όμως στο σήμερα. Και αυτό το σήμερα είναι, θέλοντας και μη, οικουμενικό.

Η δράση αφορά δύο ισοβαρώς κεντρικούς χαρακτήρες: Την Κάρι Μάθισον (Κλερ Ντέινς), πράκτορα της CIA που κάποτε άφησε να συμβεί στη σκοπιά της η μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση και τώρα είναι αποφασισμένη να μην αφήσει την ιστορία να επαναληφθεί.

Και τον Νίκολας Μπρόντι (Ντέιμιεν Λούις), πεζοναύτη που εθεωρείτο νεκρός στο πεδίο της μάχης μέχρι που ανασύρεται ζωντανός στη διάρκεια μιας επιχείρησης του στρατού, χρόνια αργότερα, επιστρέφοντας στην πατρίδα με τιμές ήρωα. Η Κάρι (νομίζει ότι) γνωρίζει στοιχεία που δείχνουν προς μια νέα επίθεση. Πως υπάρχει κάπου ένας διπλός πράκτορας της Αλ Κάιντα. Και πως αυτός ο πράκτορας είναι ο Μπρόντι.

Μάθετε τα πάντα για το ”Homeland” από το Flix

Δείτε το τρέιλερ της 2ης σεζόν στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Αν η αγάπη σου είναι η τηλεόραση…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα