Fantastic Four: Η πρώτη φωτογραφία του λαμπερού καστ

Διαβάζεται σε 2'
Fantastic Four: Η πρώτη φωτογραφία του λαμπερού καστ
O "Thing" από τους Fantastic Four AP Photo

O Pedro Pascal σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποκαλύπτει κάποια από τα μέλη του καστ που θα απαρτίσουν την ταινία «The Fantastic Four».

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel, “Fantastic Four”, ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση του πρωταγωνιστή της, Pedro Pascal. Το φιλμ θα προβληθεί στις 25 Ιουλίου του 2025 στους κινηματογράφους.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός του «The Last of Us» κοινοποίησε το καρέ με τους συμπρωταγωνιστές του, γράφοντας στη λεζάντα την φράση: «η πρώτη μας αποστολή».

Στη φωτογραφία μαζί με τον Pascal, ο οποίος θα υποδυθεί τον Reed Richards/Mister Fantastic, εμφανίζονται η Vanessa Kirby που θα ερμηνεύσει τη Sue Storm / Invisible Woman, ο Ebon Moss-Bachrach που θα ενσαρκώσει του Ben Grimm/The Thing και ο Joseph Quinn που συμπρωταγωνιστεί στον ρόλο του Johnny Storm/Human Torch.

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy Julia Garner και ο Paul Walter Hauser, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Matt Shakman σε σενάριο των Josh Friedman, Jeff Kaplan και Ian Springer.

Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν τη δεκαετία του ΄60.

«Ο σκηνοθέτης μας, Ματ Σάκμαν έχει ήδη μετακομίσει στο Λονδίνο και ξεκινάμε τα γυρίσματα στα τέλη Ιουλίου. Πλάκα έχει, ξεκινάμε τα γυρίσματα τη Δευτέρα μετά το Comic-Con», δήλωσε στο Official Marvel Podcast και συμπλήρωσε.

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί αυτοί οι χαρακτήρες είναι βασικοί, είναι θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel, με τους οποίους δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθούμε ή να εξερευνήσουμε… με τον τρόπο που κάνουμε αυτή την ταινία. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα