”Game of Thrones”, κύκλος 3: έφτασε το πρώτο teaser

”Game of Thrones”, κύκλος 3: έφτασε το πρώτο teaser

Δείτε το πρώτο teaser του 3ου κύκλου του ''Game of Thrones''. Εννοείται ότι το teaser δεν έχει καμία σκηνή από τα νέα επεισόδια

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Μην αγωνιάτε ακόμα, με τη σεζόν να ξεκινά στις 31 Μαρτίου, εννοείται ότι το teaser δεν έχει καμία σκηνή από τα νέα επεισόδια, παρά γραφιστικά και αφήγηση. Αλλά απ’ το τίποτα…

Στην πραγματικότητα, το πρώτο teaser του HBO για την ερχόμενη, 3η σεζόν του «Game of Thrones» που θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου 2013, δεν αποκαλύπτει παρά… αυτήν την ημερομηνία!

Από την άποψη της εικόνας, βλέπουμε τα τρία σπαθιά, αναφορά στον τίτλο του τρίτου βιβλίου του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, «A Storm of Swords» – στα ελληνικά «Θύελλα από Ατσάλι» – που, κατά τους fans, είναι και το καλύτερο από τα πέντε.

Από την άποψη του ήχου, ακούμε μια γυναικεία μυστηριώδη φωνή, να δίνει χρησμό: «Ο μεγάλος πόλεμος είναι ανάμεσα στο θάνατο και τη ζωή, τον πάγο και τη φωτιά.» Και λίγο αργότερα, «Αν χάσουμε, η νύχτα δε θα τελειώσει ποτέ.»

Εκτός από την αναφορά στον γενικό τίτλο των μυθιστορημάτων του Μάρτιν, «Το Τραγούδι της Φωτιάς και το Πάγου», η φωνή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην απειλή που έρχεται από τους Αγριους του Μανς Ρέιντερ που κατοικούν πέρα από το Τείχος, αλλά και τους Λευκούς Οδοιπόρους που, όπως είδαμε στο φινάλε του 2ου κύκλου, έχουν βάλει στο μάτι το σιδερένιο στέμμα επίσης.

Όσο για τη γυναικεία φωνή της αφήγησης, τόσο επιβλητική και μυστηριώδης, θα μπορούσε ν’ ανήκει στη Μελισσάνδρη, αλλά και σε κάποια νέα ηρωίδα του 3ου κύκλου. Τι λένε όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία; Διαφωτίστε μας!

Δείτε το πρώτο teaser του 3ου κύκλου του ”Game of Thrones” στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

Γυρίστε πίσω, επεισόδιο προς επεισόδιο και είδηση προς είδηση, στους δύο προηγούμενους κύκλους του «Game of Thrones»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα