“Game of Thrones”, Κύκλος 4, Επεισόδιο 02: Σημειώσεις

“Game of Thrones”, Κύκλος 4, Επεισόδιο 02: Σημειώσεις

Για άλλη μία χρονιά, Flix gets medieval. Μπαίνουμε στο σύμπαν του Γουέστερος και δεν νηστεύουμε... τίποτα.

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Διαβάστε παρακάτω, μόνον εάν παρακολουθείτε το «Game of Thrones» και είδατε ήδη το δεύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου.

Μετά την προβολή του «Game of Thrones» στα κανάλια της Nova, Novacinema 1 και Novacinema 1 HD – αν δεν το έχετε μάθει, η σειρά προβάλλεται Κυριακή στην Αμερική και 48 ώρες αργότερα, το βράδυ της Τρίτης, στην Ελλάδα! – να τι κρατήσαμε από το επεισόδιο 402:

Ετσι που πάει το πράγμα, είναι απορίας άξιο πώς τολμά κανείς ακόμα να παντρεύεται εκεί στο «Game of Thrones» – σχόλιο που δεν παραλείπει να κάνει με τον εκλεπτυσμένο κυνισμό της και η Γιαγιά Ολένα. Μετά τις ταπεινώσεις στο γάμο του Τίριον και την απόλυτη τραγωδία του Κόκκινου Γάμου, πίστευε κανείς ότι θα έβγαινε από το γάμο του Τζόφρι και της Μάρτζερι αλώβητος; Μέγα λάθος. Ετσι, στο δεύτερο μόλις επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, έπεσε απρόσμενα (με το χαρακτηριστικό θάρρος της πλοκής της σειράς), άλλος ένας κεντρικός ήρωας. Μόνο που αυτή τη φορά, αντί να θρηνούμε, πανηγυρίσαμε. Για λίγο. Γιατί αμέσως μετά απλώθηκε η αμηχανία. Αλλά ας πάρουμε τις εξελίξεις με τη σειρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάστε περισσότερα για το «Game of Thrones» εδώ και ραντεβού την ερχόμενη Τρίτη, στις 23.30, για το τρίτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα