”Game of Thrones”: όλο το σεξ σε 15’

”Game of Thrones”: όλο το σεξ σε 15’

Διαβάστε για τη δεύτερη σεζόν του ''Game of Thrones''. Δείτε το 15λεπτο βίντεο που τα λέει όλα! Το NEWS 247σε συνεργασία με το Flix.gr

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Στις 2 σεζόν της, η επική σειρά του HBO προκάλεσε εκδηλώσεις πάθους και κέρδισε μια ορδή φανατικών θαυμαστών. Ώρα να μάθετε το γιατί…

Είναι η ακριβή και ακριβής παραγωγή. Είναι η σκοτεινή ατμόσφαιρα του Μεσαίωνα. Είναι οι ήρωες και οι ηρωίδες που κρύβουν μέσα τους το κακό και το καλό και τα εναλλάσσουν άκοπα. Είναι το καστ που δε χορταίνουμε να βλέπουμε. Είναι οι συνωμοσίες, οι δολοπλοκίες και η ακαταμάχητη σαγήνη της εξουσίας. Ξεχάσαμε κάτι; Φυσικά! Το σεξ!

Το ”Game of Thrones” είναι η σειρά που ανήγαγε το τηλεοπτικά σεξ σε νέα τολμηρότητας ή δημιουργικής φαντασίας – δηλαδή φαντασίωσης!

Το huffingtonpost αποφάσισε να κάνει το γενικό απόλυτα συγκεκριμένο και μελέτησε – ποιοι τυχεροί συντάκτες; – από την αρχή τις 20 ώρες, συνολικά, των επεισοδίων του ”Game of Thrones”, για χάρη της έρευνας και της επιστήμης.

Από τις 20 ώρες εντόπισε τον καθαρό, οπωσδήποτε ωφέλιμο, χρόνο αναπαράστασης της σεξουαλικής επαφής κάθε είδους και το απόσταξε σ’ ένα συμπυκνωμένο 15λεπτο.

Σκεφτείτε για μια στιγμή εάν είστε πάνω από 18 και αμέσως μετά δείτε το βίντεο!

Δείτε το βίντεο του ”Game of Thrones”

Διαβάστε επίσης:

* Διαβάστε εδώ την ανασκόπηση και αξιολόγηση της 2ης σεζόν του ”Game of Thrones”

* Διαβάστε τα recaps όλων των επεισοδίων της 2ης σεζόν του ”Game of Thrones” – προσοχή, τα spoilers είναι άφθονα! Κλικάρετε μόνο εάν έχετε ήδη δει τη σειρά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα