H Αθηνά Τσαγγάρη στην Κριτική Επιτροπή του 63ου Διεθνούς Φεστιβαλ Βερολίνου!

H Αθηνά Τσαγγάρη στην Κριτική Επιτροπή του 63ου Διεθνούς Φεστιβαλ Βερολίνου!
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΡΑΧΗΛ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Προ των πυλών για τη μεγάλη πρεμιέρα του στις 7 Φεβρουαρίου το 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου ανακοίνωσε τα ονόματα που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή που θα πλαισιώσει τον Γουονγκ Καρ Γουάι και θα αποφασίσει για τα φετινά μεγάλα βραβεία της διοργάνωσης. Ανάμεσά τους και η Αθηνά Τσαγγάρη!

Επιμέλεια: Flix Team

Μέχρι σήμερα το μόνο όνομα που γνωρίζαμε για την Κριτική Επιτροπή του 63ου Διεθνους Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ήταν και αυτό του Προέδρου της, Γουονγκ Καρ Γουάι, ο οποίος όχι μόνο θα ηγηθεί των αποφάσεων για τα μεγάλα βραβεία του Φεστιβάλ (τη Χρυσή Αρκτο καλύτερης ταινίας και τις Αργυρές Αρκτους για τις υπολοιπες κατηγορίες), αλλά και θα ανοίξει τη φετινή Berlinale με το πολυαναμενόμενο «Τhe Grandmaster» (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Μαζί του για να παρακολουθήσουν τις ταινίες που αποτελούν φέτος το Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ θα βρίσκονται η Δανέζα σκηνοθέτις Σουζάνε Μπίερ (Οσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας με το «Ισως, Αύριο»), ο Γερμανός σκηνοθέτης Αντρέας Ντρέζεν (δείτε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε στο Flix κατά τη διάρκεια του αφιερώματός του στο φετινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης), η διευθύντρια φωτογραφίας και σκηνοθέτις Ελεν Κούρας, ο γνωστός σε όλους ηθοποιός Τιμ Ρόμπινς, η Ιρανή σκηνοθέτις Σιρίν Νεσάτ και η Ελληνίδα σκηνοθέτις Αθηνά Τσαγγάρη.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα