H Έλενα Μπόναμ Κάρτερ παίρνει την εκδίκησή της: δείτε την πρώτη φωτογραφία της ως Λιζ Τέιλορ

H Έλενα Μπόναμ Κάρτερ παίρνει την εκδίκησή της: δείτε την πρώτη φωτογραφία της ως Λιζ Τέιλορ

Η καλύτερη εκδίκηση της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είναι η πρώτη της φωτογραφία ως Λιζ Τέιλορ

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Η παραγωγή του BBC που θέλει να αναπαραστήσει το μυθικό ζευγάρι των Ρίτσαρντ Μπάρτον – Ελίζαμπεθ Τέιλορ επιλέγοντας τους Ντόμινικ Κούπερ και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχε χλευαστεί από τον διεθνή Τύπο. Η καλύτερη εκδίκηση είναι η πρώτη φωτογραφία…

Σοκ και δέος είχε ακολουθήσει την ανακοίνωση ότι και το BBC ετοιμάζει μία τηλεταινία με θέμα την θυελλώδη σχέση της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Ρίτσαρντ Μπάρτον. Ειδικά η επιλογή της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως τα μαβιά μάτια του Χόλιγουντ είχε δεχτεί καυστική κριτική από τον διεθνή Τύπο.

Παρόλο που η νυν κυρία Μπάρτον υπήρξε κάποτε ένα αλαβάστρινο κορίτσι που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες εποχής, τα τελευταία 15 χρόνια έχει μεταμορφωθεί σε καρικατούρα της Νεκρής Νύφης.

Φυσικά και όλοι βιαστήκαμε να μιλήσουμε – ίσως επηρεασμένοι από την ιερόσυλη τσαπατσουλιά του «Liz and Dick». Γιατί πρώτα και πάνω από όλα, πέρα από εκκεντρικές ή εντελώς χύμα επιλογές προσωπικών εμφανίσεων, στην καθημερινότητά της ή στα κόκκινα χαλιά, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είναι εξαιρετική ηθοποιός. Ακόμα κι αν λίγο έχει τεμπελιάσει στην μάγισσα-μανιέρα της.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε την πρώτη φωτογραφία της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα