Η Captain Marvel επιδεικνύει τις δυνάμεις της σε νέο τρέιλερ

Η Captain Marvel επιδεικνύει τις δυνάμεις της σε νέο τρέιλερ

Η πολυναναμενόμενη ταινία του MCU με πρωταγωνίστρια τη Μπριν Λάρσον έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2019.

Στο τέλος του “Avengers: Infinity War”, o Νικ Φιούρι (Σάμιουελ Τζάκσον) έχοντας φτάσει στα όρια της απελπισίας, κάνει μια τελευταία κλήση από το κινητό του, μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει το σύμπαν. Αυτή που καλεί είναι η Captain Marvel, η ισχυρότερη όλων των υπερηρώων που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU), η οποία αποκτά επιτέλους τη δική της ταινία. 

Στο πρώτο τρέιλερ του ομώνυμου κινηματογραφικού κεφαλαίου, είδαμε την Captain Marvel να έχει ξεπέσει από το διάστημα στη Γη, χωρίς μνήμη του ποια είναι και πώς απέκτησε τις δυνάμεις της. Στο νέο υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, ωστόσο, η υπερηρωίδα ξετυλίγει την γκάμα των εντυπωσιακών δυνάμεών της.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη αυτή περιπέτεια της Captain Marvel διαδραματίζεται στα 90s, αρκετά χρόνια πριν τα γεγονότα του πρώτου Iron Man (της πρώτης ταινίας του MCU). Η επόμενη εμφάνιση της Captain Marvel θα είναι στο Avengers 4, όπου αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην ήττα του Thanos και την αποκατάσταση της ισορροπίας του σύμπαντος…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα