Η Κίρα Νάιτλι προτρέπει τους Βρετανούς να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα για το Brexit

Η Κίρα Νάιτλι προτρέπει τους Βρετανούς να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα για το Brexit

Μέρος μιας καμπάνιας που έχει σκοπό να μειώσει την αποχή στο επερχόμενο κρίσιμο βρετανικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, η Κίρα Νάιτλι προτρέπει τους θαυμαστές της να αφιερώσουν πέντε λεπτά για να ψηφίσουν.

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

«Χρειάζονται πέντε δευτερόλεπτα να προβάρεις την τέλεια έκφραση όταν παραλαμβάνεις ένα βραβείο. Και χρειάζονται πέντε δευτερόλεπτα για να σημειώσεις ένα Χ σε ένα ψηφοδέλτιο. Πέντε λεπτά για να σταματήσεις άλλους να γαμήσουν το μέλλον σου.»

Τόσο ξεκάθαρα, η Κίρα Νάιτλι, πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ της ομάδας We Are Europe προτρέποντας τους νέους κυρίως ψηφοφόρους να μην προτιμήσουν την αποχή στις 23 Ιουνίου, όταν η Βρετανία θα αποφασίσει για την παραμονή της ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Διαβάστε ακόμη Ο Ιαν ΜακΚέλεν είναι ενάντια στο Brexit

 

Παρόλο που το μήνυμα είναι πολιτικά ουδέτερο, η Κίρα Νάιτλι  ανήκει στην ομάδα των καλλιτεχνών που έχουν δηλώσει ευθαρσώς την επιθυμία τους η Βρετανία να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ και η ομάδα We Are Europe, όπως δηλώνει το όνομά της στέκεται απέναντι στο Brexit. Αλλα ονόματα που έχουν γυρίσει παρόμοια διαφημιστικά είναι η Λίλι Κόουλ, η Αναμπελ Γουόλις, η Βίβιεν Γουέστγουντ και άλλοι.

Διαβάστε και δείτε ακόμη 250 Βρετανοί καλλιτέχνες λένε «Μένουμε Ευρώπη»

 

(Πηγή: Flix.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα