Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει… κάψες!

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει… κάψες!

Η Σκάρλετ Γιόχανσον επιστρέφει! Αυτή τη φορά θα παίξει στο θέατρο ενσαρκώνοντας ένα ρόλο που είχε ερμηνεύσει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Να το θυμηθείτε: Θα πάρουν φωτιά τα σανίδια του Μπρόντγουεϊ. Η Σκάρλετ θα επιστρέψει στη θεατρική σκηνή, ερμηνεύοντας το θρυλικό ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη ”Λυσσασμένη Γάτα”.

Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και μήνες. Η Σκάρλετ είχε δεχτεί να παίξει στην παράσταση «Η Λυσσασμένη Γάτα», το κλασικό έργο του Τένεσι Γουίλιαμς «Cat on a Hot Tin Roof», που πρόκειται ν’ ανέβει ξανά στο Μπρόντγουεϊ.

Τότε όμως υπήρχαν άλλες πληροφορίες για τον παρτενέρ της. Ο Τζέρεμι Ρέινερ (συμπρωταγωνιστής της στους «Avengers») αποχώρησε τελικά από το πρότζεκτ και η Σκάρλετ θα γλιστρήσει κάτω από το δέρμα της «Μάγκι», έχοντας δίπλα της τον Μπέντζαμιν Γουόκερ («Abraham Lincoln: Vampire Hunter») στο ρόλο του συζύγου της «Μπρικ».

Απαιτητικός ρόλος, που τόσο θεατρικά όσο και κινηματογραφικά, έχει μείνει κλασικός αποτυπωμένος με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά μη βιαστείτε να υποτιμήσετε την «Μαύρη Χήρας».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* H Σκάρλετ Γιόχανσον στον ρόλο της ζωής της

* Η Σκάρλετ Γιόχανσον κερδίζει αμοιβή ρεκόρ για το sequel των «Avengers»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα