Η Σταχτοπούτα σπάει το γυάλινο γοβάκι και “ξύνεται” για καβγά

Η Σταχτοπούτα σπάει το γυάλινο γοβάκι και “ξύνεται” για καβγά
Η Σταχτοπούτα σπάει το γυάλινο γοβάκι προκειμένου να αμυνθεί Disney

Ένα νέο τρέιλερ για την νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney έρχεται να σπάσει κυριολεκτικά το ίντερνετ. Άλλωστε αυτός είναι και ο τίτλος του

Για χρόνια πίστευα πως το Wreck It Ralph, η ταινία κινουμένων σχεδίων “ύμνος” στα ουφάδικα και τα “φλιπεράκια” μιας άλλης εποχής ήταν ένα διαμάντι, θαμμένο στη λάσπη των πριγκιπισσών της Disney. Το σίκουελ ωστόσο του Ραλφ και της κολλητής του Βανελόπ αποδεικνύει πως το Wreck It Ralph υπήρξε ήρεμη δύναμη μεταξύ των ατελείωτων τίτλων κινουμένων σχεδίων της εταιρίας. Στην επιστροφή τους στην μεγάλη οθόνη, οι δύο χαρακτήρες παιχνιδιού μπαίνουν στον μαγευτικό κόσμο του ίντερνετ και η περιπέτεια μοιάζει ανελέητα απολαυστική.

Το τρέιλερ της νέας ταινίας που κάνει πρεμιέρα εκεί κατά το Φθινόπωρο είναι έτοιμο και το ίντερνετ παίρνει φωτιά με το “Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2″. Ο Ραλφ και η Βανελόπ μπαίνουν στον κυβερνοχώρο, όπου περιπλανώνται μεταξύ των αυτοκρατοριών της Amazon και της Google. Οι αναφορές σε όλα όσα έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μας από την μόνιμη αλληλεπίδραση με το διαδίκτυο απανωτές.

Από τις πιο επικές όμως στιγμές του σποτ, η στιγμή που η πριγκίπισσα Βανελόπ συναντά τις υπόλοιπες πριγκίπισσες του Disney. Και είναι όλες τους εκεί. Η Γιαζμίν, η Σταχτοπούτα, η Άριελ, η Έλσα και η Άννα, η Ραπουνζέλ… Ο τρόπος που εισβάλλει η πιξελιασμένη στα παρασκήνια, ανάμεσα σε όλες τις πριγκίπισσες είναι “όλα τα λεφτά”, όπως φυσικά και η αντίδραση τους. Εκεί που η σταχτοπούτα βγάζει το γυάλινο γοβάκι και το σπάει στην καρέκλα, όπως κάθε μάγκας του δρόμου θα έκανε με το μπουκάλι μπίρας, για να απειλήσει τον εισβολέα.

Δυνατή στιγμή στο τρέιλερ και η ανάκριση των πριγκιπισσών στη νέα της παρέας προκειμένου να εξακριβώσουν αν φέρει επάξια τον τίτλο της “γαλαζοαίματης”. Με εμφανή τα σημάδια του κινήματος #MeToo στο DNA των σεναριογράφων κάποια από τις κοπέλες ρωτά: “Θεωρούν όλοι πως έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα, μόνο και μόνο επειδή εμφανίστηκε ένας μεγάλος, δυνατός άνδρας;” και η Βανελόπ απαντά: “Ναι, τι φάση;”.

Σε κάτι λιγότερο από 24 ώρες, το τρέιλερ συγκέντρωσε περισσότερα από 2,2 εκατ. views στο επίσημο κανάλι της Disney στο youtube.

Απλά απολαύστε το:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα