“Ήξερα ότι ήμουν σε καλά χέρια”: O Daryl McCormack των Peaky Blinders για τις σκηνές σεξ με την Emma Thompson

“Ήξερα ότι ήμουν σε καλά χέρια”: O Daryl McCormack των Peaky Blinders για τις σκηνές σεξ με την Emma Thompson
Ο 29χρονος Daryl McCormack συμπρωταγωνιστεί με την Emma Thompson στην κωμωδία Good Luck to You”, Leo Grande Vianney Le Caer/AP

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Daryl McCormack αιστάνθηκε σε "καλά χέρια" στα γυρίσματα της κωμωδίας “Good Luck to You”, Leo Grande” με την Emma Thompson.

Ο ρόλος ενός εργαζόμενου στη βιομηχανία του σεξ για τις ανάγκες της ταινίας “Good Luck to You”, Leo Grande” αποδείχθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τον Ιρλανδό ηθοποιό Daryl McCormack.

Ο 29χρονος Daryl συμπρωταγωνιστεί με την δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Emma Thompson σε μία τρυφερή κωμωδία σε σκηνοθεσία της Sophie Hyde. Η Νάνσι (Έμα Τόμσον) είναι μια 55χρονη χήρα, συνταξιούχος δασκάλα, που λαχταρά να ζήσει ερωτικά όλα όσα δεν έκανε σε όλη την συμβατική οικογενειακή της ζωή.

Κάνει μία λίστα με όλες τις ερωτικές εμπειρίες που επιθυμεί να βιώσει και προσλαμβάνει τον Λίο Γκράντε (Ντάριλ Μακόρμακ), έναν εργαζόμενο στη βιομηχανία του σεξ για μια νύχτα ευχαρίστησης. Ανάμεσά τους υπάρχει μία οικονομική συμφωνία, όμως και οι δύο θα φύγουν από αυτό το … “δωμάτιο”, τελείως διαφορετικοί άνθρωποι.

Μιλώντας στον Guardian ο ηθοποιός Daryl McCormack, τον οποίο θα δούμε και στην πολυαναμενόμενη επόμενη σεζόν του ‘Peaky Blinders” σχολιάζει: “Πραγματικά δεν θα ήθελα να έχω στους ώμους μου το βάρος ότι εκπροσωπώ όλους τους sex workers. Είναι υπερβολή”.

Κατάλαβα τα στερεότυπα και μίλησα με πραγματικούς εργαζόμενους στη βιομηχανία του σεξ μέσω Zoom. Γνώρισα ανθρώπους που έκαναν τη δική τους διαδρομή, βρήκαν τη δική τους αίσθηση εξουσίας, δύναμης και ταυτότητας. Μίλησα με ανθρώπους που δεν είδαν τον εαυτό τους σαν θύματα, που είχαν αίσθηση του ποιοι ήταν, και βρήκαν χαρά και αναγνώριση σε αυτό που έκαναν”.

Η ταινία προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι δεν είναι ματαιοδοξία να αγαπάς το σώμα σου, αρκεί να αγαπάς το δικό σου σώμα, και όχι αυτό που ο κόσμος σου λέει ότι θα πρέπει να είναι το σώμα σου.

Κοιτώντας πίσω στα γυρίσματα ο McCormack δεν ξέρει τι ήταν πιο αγχωτικό: “Να παίζεις με την Thompson, ‘που τα έχει κάνει όλα’ ή να νιώθεις το ‘σύνδρομο του απατεώνα’ σίγουρος ότι στο casting μάλλον επέλεξαν τον λάθος ηθοποιό. Στο τέλος η μόνη σου επιλογή είναι να συνδεθείς με τον παρτενέρ σου στον χορό. Και αυτή για μένα ήταν η Emma Thompson, και ήμουν σε καλά χέρια” είπε ο ηθοποιός.

Η ταινία «Καλή Τύχη Λίο Γκράντε», με την Έμα Τόμσον σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου από την Tanweer.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα