Κάννες 2014: 20 ταινίες που (δεν μπορούμε να) περιμένουμε να δούμε!

Κάννες 2014: 20 ταινίες που (δεν μπορούμε να) περιμένουμε να δούμε!

Ολα είναι έτοιμα για το 67ο Φεστιβάλ των Καννών που φέτος διεξάγεται εν μέσω ευρωεκλογών, δίνοντας τη δική του ψήφο στο σινεμά του κόσμου. Αυτές είναι οι 20 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε φέτος.

Λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου, όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο φεστιβάλ του πλανήτη, αυτό με το διασημότερο κόκκινο χαλί στον κόσμο και τις μεγάλες πρεμιέρες που θα αποτελέσουν τις ταινίες που θα απασχολήσουν όλους τη χρονιά που μας έρχεται.

Ελπίζοντας σε εκπλήξεις από νέους κινηματογραφιστές απ’ όλον τον κόσμο, αλλά και στην επιβεβαίωση των μεγάλων δημιουργών που επιστρέφουν με κάθε τους νέο φιλμ στην Κρουαζέτ, ό,τι ακολουθεί παρακάτω είναι μια πρώτη λίστα από 20 ταινίες που περιμένουμε να δούμε σαν τρελοί, στο επίσημο και στα παράλληλα προγράμματα των Καννών. Ανάμεσά τους και δικαιωματικά πρώτη στην αγωνία και το θαυμασμό, η ελληνική συμμετοχή που κάνει το 67ο Φεστιβάλ σχεδόν μια εθνική υπόθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου. Το Flix θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει συνεχώς ό,τι θα συμβαίνει μέσα και έξω από τις αίθουσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα